Mirjana i Zoran su u BRAKU 54 godine: Putuju po SVETU i imaju svoja PRAVILA za dugovečanu ljubavnu sreću!

Vesti 14.04.2023 20:30 0

Smatraju da je nežnost i posvećivanje pažnje partneru, jedna od bitnijih stavki

Mirjana i Zoran su u BRAKU 54 godine: Putuju po SVETU i imaju svoja PRAVILA za dugovečanu ljubavnu sreću!

Printscreen/Youtube/Prva TV

- Vrlo često putujemo, svaki slobodan trenutak koristimo da negde pođemo. Sada smo bili na Tajlandu, naš sin živi tamo. Bili smo tri meseca, jako puno smo videli, obišli, probali svašta i doživeli tako divne trenutke o kojima može mnogo da se priča. Što se tiče ljudi tamo, toliko su opušteni, smeju se. Ne vidite namrgođene ljude sa stresom i tenzijom - rekla je Mirjana, a prenosi "Prva". 

Otkrila da je ljubav sa Zoranom bila na prvi pogled.

- Mi smo se upoznali kad smo bili jako mladi. On je bio četvrti razred srednje škole, ja prvi. On je već imao svoj bend i svirao je na jednoj školskoj zabavi. Pevao je pesmu "Natali" i tu smo se upoznali. Od tada traje naša priča i nadamo se da će trajati još dugo. Bila je ljubav na prvi pogled - rekla je Mirjana.

Mirjana i Zoran su u BRAKU 54 godine: Putuju po SVETU i imaju svoja PRAVILA za dugovečanu ljubavnu sreću!

Printscreen/Youtube/Prva TV

 

 

Ovo je njihov recept za dugovečan brak

- Ljubav je osnovna naravno. Treba da imate pravu ljubav, poštovanje, razumevanje, sklad koji prati sve to, ali najvažnije od svega je svakodnevno obnavljanje. To je nešto što zaliva sve to, najvažnije je svakodnevno uraditi nešto minimalno da podsetite nekoga da ga volite - rekla je Mirjana, na koju se Zoran sa osmehom nadovezao: "Ali uzajamno!".

Svaki put kada Mirjana prođe pored Zorana, mora da ga poljubi, dok on nikada ne odlazi i ne dolazi kući, a da ne kaže "Ćao ljubavi". Zoran i Mirjana smatraju da mladima danas manjka tolerancije, ali i da mnogi od njih nisu spremni na razna odricanja zarad ljubavi.

- Jeste, danas je brak drugačiji. Treba dosta razumevanja i tolerancije, nemaju toga dovoljno. Treba mnogo odricanja. Ako poštujete i ako imate svoj cilj za takvo zajedništvo, onda je moguće da imate dugovečnu ljubav - savetovao je Zoran. 

- Mislim da je zajedničko interesovanje za određene stvari mnogo važno. Naravno, opet kažem, tolerancija je jako važna. Bez ljubavi ništa, to je osnovno. Potrebna je stalna i što bi ona rekla, stalno zalivanje - rekao je Zoran,

- Ako vi svaki put kad se poljubite, imate taj osećaj nežnosti, to je to -  dodala je Mirjana za kraj. 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading