GODINU dana su pokušavali da zatrudne: Onda je ona je saznala za UŽASNU IZDAJU koju je muž hteo da sakrije

Vesti 20.07.2021 15:51 0

Nedavno je žena po imenu Ešli iz Australije za portal "9Honey" ispričala da je pokušavala godinu dana da zatrudni, da bi joj suprug napokon priznao bolnu istinu o tome zašto nije ostala u drugom stanju.

trudnoća

Shutterstock

Ona je rekla da je supruga Metjua upoznala u 31. godini, nakon, što je dvadesete provela putujući po svetu. Šest meseci kasnije pozvao je na kafu, nakon čega su počeli redovno da se viđaju, a za nekoliko meseci je i zaprosio.

Bila je, kaže, presrećna, ali je brzo shvatila da očajnički želi dete sa njim. Međutim Metju nije delio njen entuzijazam, dogovorili su se da će pokušati, ali šest meseci kasnije shvatila je da to neće biti lako i život je počeo da im se vrti oko vremena ovulacije i lekarskih pregleda.

- Uvek sam pretpostavljala da će se trudnoća dogoditi kad god poželim - priznaje Ešli kojoj lekari nisu nalazili razlog zašto ne može da zatrudni, a kad je njen lekar predložio da i Metju uradi analize, njegovo ponašanje se promenilo.

- Tek nakon tri nedelje mi je rekao da njegova bivša supruga nije htela decu, pa je još u kasnim 20-im uradio vazektomiju - kaže i dodaje da "nije mogla ni da razume šta joj je u tom trenutku govori…"

- Gledala sam ga u čudu, kao da govori na nekom drugom jeziku. Punih godinu dana pokušavali smo da dobijemo dete, a on je dobro znao da je to nemoguće - priča ona.

Nakon toga je, kaže, raskinula njihovu tada već šestogodišnju vezu, a šest meseci kasnije, još uvek pokušava da shvati zašto joj nije rekao ranije.

- Nikad nisam pomislila da nešto nije u redu s njim jer sam bila ljuta na sebe i na svoje telo - rekla je i dodaje: "
Moj život se najednom okrenuo naopačke, živela sam u bajkovitoj zajednici i pokušavala da dobijem bebu, a sad sam se vratila na početak i opet sam sama."

Komentari (0)
Loading