"Ova devojka je gumena": O njenom nastupu priča EVROPA, zapalila je scenu svojim VATRENIM PLESOM

Vesti 10.05.2023 18:30 0

Predstavnica Izraela na Evrosongu je Noa Kirel (22) i u svojoj rodnoj zemlji ona je veoma popularna glumica, pevačica i sudija u emisiji "Israel‘s Got Talent"

"Ova devojka je gumena": O njenom nastupu priča EVROPA, zapalila je scenu svojim VATRENIM PLESOM

Profimedia

 

Zahvaljujući mladoj zvezdi, Izrael je ušao u finale Evrovizije, a njen nastup se prepričava i posle završene prve polufinalne večeri.

Noa Kirel, dvadesetdvogodišnja multitalentovana glumica, pevačica i sudija popularne emisije "Israel's Got Talent", predstavlja Izrael na ovogodišnjem Evrosongu i privlači veliku pažnju u svojoj rodnoj zemlji i širom sveta. Njen nastup je ušao u finale Evrovizije, a već posle prve polufinalne večeri priča se o njoj kao o zvezdi u usponu. Rođena je u malom mestu Ra'anana, u centralnom delu Izraela, gde se činilo da je već od malih nogu bila predodređena da postane zvezda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noa Kirel (@noakirel)

Sa samo četrnaest godina, Noa je izdala svoj prvi singl, nakon kojeg je usledio i ugovor sa Atlantic Records. Do sada je objavila 41 pesmu, a njeni hitovi su preslušani više od petsto miliona puta na Jutjubu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noa Kirel (@noakirel)

Britanska predstavnica na Evrosongu, Mae Miler, je izrazila svoje divljenje za Nou i pozvala ju je da se nađu i druže: "Ja sam veliki obožavatelj tvojih pesama i nastupa. Nadam se da ćemo se uskoro videti i izaći zajedno", rekla je Mae, a Noa je novinarima na prvom službenom predstavljanju u Liverpulu otkrila da je sigurna kako će se to i desiti, iako se do sada nisu srele niti otišle na večeru.

Kada je završila nastup, ređali su se komentari oduševljenja, poput:

- Ova devojka kao da je od gume.

Komentari (0)
Loading