Milioni je OBOŽAVAJU: Ova devojka stvara umetnička dela na IVICAMA KNJIGA

NajŽena Vesti 06.12.2021 20:30 0

Možda se čini da danas o internetu govorimo u negativnom kontekstu. Međutim, s vremena na vreme "pokloni" nam nešto divno, zbog čega nam se na licu pojavi osmeh

Milioni je OBOŽAVAJU: Ova devojka stvara umetnička dela na IVICAMA KNJIGA

Printscreen/TikTok

To je slučaj sa britanskom umetnicom Mejsi Matildom, koja stvara neverovatna umetnička dela na ... ivicama knjiga. Njene slike inspirisane Harijem Poterom i Hobitom već su postale viralne.

Preko šest miliona pregleda? Ovo nije problem za britansku umetnicu koja je odlučila da pokaže svoje radove na TikToku. Njenu publiku plene ne samo njene slike, već i originalno mesto koje je našla za predstavljanje svojih slika.

Mejsi Matilda, koja sebe naziva "seksi štreberom" na svom TikTok nalogu, prikazuje proces stvaranja malih umetničkih dela na ivici knjige. Mejzi kupuje često korišćene primerke dela kao što su Hobit i Hari Poter, postavlja ih između dve table i počinje da stvara.

Gledajte kako slika na ivicama knjiga:

@maisie_matilda “And Fred's eyes stared without seeing, the ghost of his last laugh still etched upon his face.” #harrypotter #foreedgepainting #fredweasley #hogwarts ♬ if it's real, then i'll stay - Bonjr

Verovatno je najpopularnija bila njena reprodukcija ljubavne scene između Arven i Aragorna iz filma „Gospodar prstenova”.

Preko 80.000 Snimak u kojem umetnik slika na ivici jedne od knjiga o Hariju Poteru osvojio je lajkove . Slika prikazuje Freda i Georga Vizlija .

Komentari (0)
Loading