"Jadna DECA šta jedu": Snimila je kako SPREMA večeru za 11 mališana, a KRITIKAMA nikad kraja!

K.Ć. Vesti 04.08.2022 17:20 0

- Jadna ta deca, šta moraju da jedu - napisala je jedna TikTokerka, a mišljenje mnogih bilo je da hrana liči na zatvorsku, no ubrzo su se oglasili i oni koji su majku branili

"Jadna DECA šta jedu": Snimila je kako SPREMA večeru za 11 mališana, a KRITIKAMA nikad kraja!

Printscreen/TikTok

Trudna mama 11 dece Veronika Merit (36) iz Njujorka nedavno je na TikToku pokazala kako u njenoj kući izgleda priprema i posluživanje večere, no neki su u tome videli priliku da napadnu njene kulinarske sposobnosti.

Na svom nalogu @thismadmama Merit je objavila video s tipičnom večerom za svoje klince, njih čak 11, a ''trolovi'' su hranu nazvali zatvorskom.

- Danas sam za večeru odlučila da napravim jednostavnu testeninu bez mesa, s sosom i smrznutim povrćem uz hleb s lukom - rekla je u svom videu u kojem pokazuje kako kuva testeninu i povrće dok se hleb greje u pećnici.

 

 

Nakon toga testenini i povrću Merit dodaje sos od paradajza i porodična večera je gotova, a u komentarima su se brzo pojavile i kritike.

- Jadna ta deca, št moraju da jedu - napisala je jedna TikTokerka, a mišljenje mnogih bilo je da joj hrana liči na zatvorsku i da sami to nikad ne bi pojeli.

Ipak, ubrzo su se oglasili i oni koji su je imali potrebu da je brane.

- Ove komentare verovatno pišu oni koji svojoj deci podgreju nešto već gotovo, a ova žena hrani njih 11 -napisala je jedna žena, pa su se javili i drugi koji su se složili da sigurno nije lako svaki dan smisliti raznovrstan i zdrav jelovnik koji će sve zadovoljiti. 

 

 

Komentari (0)
Loading