Znate da vas je prevario, a sve vreme to NEGIRA! Evo zašto će neki muškarci pre da SLAŽU nego da raskinu!

Vesti 11.12.2021 21:20 0

Nema žene na ovom svetu, koju neće zanimati razlog iza ove pojave

Znate da vas je prevario, a sve vreme to NEGIRA! Evo zašto će neki muškarci pre da SLAŽU nego da raskinu!

unsplash.com

Smatra se da su seks, novac i emocije tri glavne zamke koje mogu promeniti mišljenje ljudi, a i partnera! Tokom ljudske istorije, muškarci i žene su varali i lagali u svojim vezama, a naročito su tome bili skloni pripadnici jačeg pola.

Međutim, mnoge žene su se pitali zašto muškarci varaju, pa onda još i slažu svoju partnerku?

Ljubav za muškarce znači nešto sasvim drugačije nego za žene

Da li znate da je ljubav potpuno drugačije osećanje za muškarce i žene? Kada vam muškarac kaže da vas voli, on vam ne govori ono što zaista oseća, već ono što misli da biste vi želeli da čujete. Za većinu žena ljubav su strast, opsesija i žudnja. S druge strane za muškarce je ljubav zapravo odličan seks, uživanje i još više seksa, kao i malo dodatnog užitka sa strane. Većina muškaraca koji varaju i lažu, spadaju u ovu grupu, jer je ljubav za njih prolazan osećaj. Jednom kada privremeni efekat zaljubljenosti nestane i oni će iz vašeg života.

Želja za uzbudljivim seksom ne može biti zanemarena

Iako je reč romansa ono što vas pokreće, stvari vrlo lako mogu da postanu komplikovane jer muškarci većinom ne mare mnogo za romantiku. Većina muškaraca laže i vara svoje devojke jer im uobičajeni stil seksualnog života na kraju dosadi. U procesu zadovoljenja svoju seksualnih želja muškarci često hodaju putem neverstva. Ogromna želja za promenom na polju seksa je glavni razlog što muškarci lažu i varaju.

Reč je o muškarčevoj nesigurnosti

Veoma je lako naći se u vezi sa muškarcem koji je vrlo nesiguran u sebe. On deluje šarmantno i mada je hemija među vama fantastična, nakon par meseci veze i romanse, on počinje da pokazuje svoje pravo lice. Iako je u početku slušao svaku vašu reč, pokazivao izuzetnu nežnost pri vođenju ljubavi, sada kao da je sve to nestalo. Muškarac koji je nesiguran u sebe, počeće da se služi lažima jer mu je potreban neko koga će okriviti za svoje nezadovoljstvo, piše "Ženski magazin". 

U pitanju je njegova nezrelost

Većina muškaraca koji lažu nije u stanju da shvati ozbiljnost date situacije. Oni veruju da mogu da nastave sa lažima i prevarama, kao da se ništa bitno ne dešava, držeći sve u svojim rukama skriveno i van vašeg radara. Toliko su zapravo nezreli da veruju da skrivanjem istine ne povređuju devojku sa kojom su u vezi. Mnogi od njih veruju da će njihova partnerka biti povređena samo ako sazna istinu, dok laganje u tom slučaju nikom ne škodi.

Komentari (0)
Loading