Šta ŽENA nikada ne bi smela da dopusti muškarcu u vezi: Zbog ovih ČETIRI stvari stavite tačku na ljubav!

Vesti 16.10.2021 16:48 0

"Učiniću sve za tebe" - ova rečenica, iako je namenjena svedočenju bezuslovne ljubavi, može biti izuzetno opasna. Postoje stvari koje ne bismo smeli da radimo za drugu polovinu

Šta ŽENA nikada ne bi smela da dopusti muškarcu u vezi: Zbog ovih ČETIRI stvari stavite tačku na ljubav!

Shutterstock

Žena za muškarca u vezi treba da bude u stanju da uradi sve - ovo je najveća pseudo-ljubavna glupost. Ako vam ikad neko to kaže, bežite. Čak i kada ste u vezi s nekim, ponekad vredi biti "sebičan". Zbog toga proverite šta ne treba raditi za svog partnera.

Nema više tvojih snova. Od sada su samo "naši"

Ono što žena apsolutno ne bi smela da učini za muškarca jeste da se odrekne sopstvenih težnji. Karijera iz snova, dugi planovi putovanja ili razvijanje hobija - možete sve, bez obzira na želje partnera. U stvari, na to imate svako pravo i niko vam to ne bi smeo zabraniti.

Na nesreću, dešava se da neki muškarci zapravo nisu zadovoljni samorazvojem svoje partnerke i postizanjem njenih ciljeva. Više vole da je učine svojom ličnom "savršenom domaćicom", čiji bi primarni cilj trebalo da bude briga o domu. U međuvremenu, sve više žena želi da se oslobodi ovih standarda. Ne sanjaju svi da se ograniče samo na ulogu majke i žene. U 21. veku, predstavnice žena takođe mogu biti zaposlene, menadžeri, putnice ili žene koje se fokusiraju na samorazvoj. Nikada ne bi trebalo da odustanu od ovih stvari.

Samo ti i on

Vaš zajednički svet sigurno mora biti lep, ali da li vredi da se u njega potpuno zatvorite? Sastanci s prijateljima s vremena na vreme korisni su svima nama. Vreme je za kafu i tračeve kojih se takođe nikada ne biste trebali odreći zbog muškarca. Ako momak zahteva da oterate sve vaše prijatelje, dobro razmislite da li želite da ostanete u toj vezi.

Takođe zapamtite da to što ste u vezi ne znači da partneru morate dati 100%. svog vremena. Naprotiv, nemojte ignorisati sve oko sebe. Naučite da zdravo koristite svoje vreme i niko se neće uvrediti.

Ne trudi se da budeš njegov ideal

Mnogi ljudi imaju svoj tip ili skup ljudskih karakteristika koji ih privlače. Međutim, to ne znači da se zaljubljujemo samo u ljude koji ispunjavaju sve ove zahteve. Kupidonova strelica ponekad povezuje dve polovine za koje ne biste ni očekivali da bi mogle biti zajedno.

Vaš partner je sanjao visoku brinetu sa zelenim očima i dobio nisku plavušu sa očima nebeskih boja? Utoliko bolje! Znači da ste vi ta koja mu je ukrala srce, uprkos svim njegovim očekivanjima. Zato ne pokušavajte da se naterate da se promenite. Metamorfoze za tip nemaju smisla. Obično čine da se žena oseća gore, a momak se prema njoj ne oseća naklonjen. Zato se nemojte truditi da udovoljite svim njegovim ukusima, jer ako to učinite, lako možete da se izgubite.

Šta žena treba da učini muškarcu?

Žena za muškarca u vezi prvenstveno treba da bude partner. Partnerstvo je usmereno na to da obe strane otvoreno govore o svojim željama, podržavaju se i razumeju. 

Ne zaboravite, nije sebičnost imati svoje mišljenje, ciljeve, snove i ostvariti ih. Sebičnost je ograničiti svog partnera nezdravim. Ne zaboravite na to i biće vam lakše da živite u harmoniji sa sobom.

 

Komentari (0)
Loading