Sve se PROMENILO u trenu: Marija je želela da OTRUJE svoju SVEKRVU, a zatim je shvatila šta radi i pokušala da spreči njenu preranu SMRT!

NajŽena Vesti 13.12.2021 11:40 1

Ovo treba da pročita svaka snajka i svektva

Sve se PROMENILO u trenu: Marija je želela da OTRUJE svoju SVEKRVU, a zatim je shvatila šta radi i pokušala da spreči njenu preranu SMRT!

Shutterstock

Jedna snaja je odlučila da će otrovati svoju svekrvu, ali kasnije je shvatila koliko je pogrešila.

Marina se nedavno udala i prešla da živi sa svojom svekrvom i mužem. Za vrlo kratko vreme njoj je bilo jasno da se nikada neće složiti sa majkom svog muža, pa je stvar uzela u svoje ruke.

Njihovo ponašanje je bilo toliko različito, tako da se Marija jako ljutila zbog mnogih svekrvinih navika, na sto je svekrva pak odgovarala kritikom.

Prolazili su dani, prolazili su meseci… Marija i njena svekrva nikako nisu prestajale da se raspravljaju i svađaju. Međutim, činjenica da se Marija, shodno starim običajima, dužna pokoravati svekrvi i njenim prohtevima, dodatno je otežavala situaciju. Zbog svih tih svađa i nesreća u kući muž je strašno patio. Voleo je i majku i ženu.

Na kraju Marija više nije imala snage da izdrži lošu narav i ponašanje svoje svekrve, pa je odlučila da će nešto preduzeti po tom pitanju. Otišla je kod očevog dobrog prijatelja, travara koji pravi prodaje razne čajeve. Ispričala mu je celu situaciju i pitala bi li on imao da joj proda neki otrovni čaj, kako bi se ona na taj način rešila problema sa svekrvom.

Travar se malo zamislio i na kraju rekao: - Marija, pomoći ću ti da rešiš svoj problem, ali moraš me dobro poslušati i ispuniti ono što ti budem rekao. Dobro, reče ona, učiniću šta god mi kažete - I ode travar u stražnju sobicu i vrati se nakon par minuta sa mešavinom čajeva.

Dogovoreni brakovi i dalje postoje: Nakon što je devojčica (14) POBEGLA sa svoje svadbe, policija ju je UHAPSILA i bacila u tamnicu, a onda je krenuo PAKAO

- Možeš koristiti otrov koji brzo deluje da bi se oslobodila svoje svekrve, međutim, to može izazvati sumnje kod ljudi. Zbog toga sam ti dao dosta čaja koji će polako trovati njen organizam - rekao joj je.

Svakog drugog dana pripremi ukusno jelo i stavi pomalo ovih trava u njen obrok. Ipak, moraš paziti da neko ne posumnja na tebe kad ona umre, moraš biti veoma oprezna i promeniti ponašanje prema njoj, budi ljubazna kao nijedna nevesta u selu. Nemoj se svađati, poštuj ono što kaže i odnosi se prema njoj kao da je kraljica.

Marija je bila vrlo srećna. Zahvalila je travaru, prijatelju svog oca i požurila kući da što pre započne sa planom ubistva svekrve. Prolazile su dani, prolazile su nedelje. Marija je svaki drugi dan pravila najbolji ručak i tako posebno začinjeno jelo ljubazno servirala svojoj svekrvi.

Sećala se šta joj je mudri travar rekao kako da izbegne sumnju, tako da je kontrolisala svoju narav, bila je poslušna i ponašala se prema njoj kao prema svojoj majci. Nakon nekoliko nedelja cela kućna atmosfera je bila izmijenjena.

Marija je naučila kako kontrolisati svoju narav toliko dobro da se čak nikad više nije ljutila niti li je bila nervozna. Nije imala čak ni jedan razlog za to od svoje svekrve tokom posljednjih šest meseci. Svekrva je delovala puno nežnije, pa se obostrano slaganje zaista primećivalo. Njeno ponašanje prema Mariji potpuno se promenilo. Počela je da voli svoju snaju kao svoju rođenu ćerku.

Bez prestanka je pričala svojoj rodbini i prijateljicama kako je Marija najbolja nevesta koju bi ikad poželela. Marija i njena svekrva su se tako lepo slagale, baš kao majka i ćerka. Muž joj je bio veoma srećan videvši šta se događa u poslednje vreme.

Jednoga dana, Marija je ponovo otišla kod prijatelja travara i ponovo ga zamolila za pomoć: Dragi prijatelju pomagaj, htela bih zaustaviti trovanje moje svekrve! Ona je postala divna žena i volim je kao svoju majku. Ne želim da umre od otrova koji sam joj davala!

Travar, veliki prijatelj njenog oca samo se nasmejao i zavrteo glavom:

- Marija, nemoj da brineš. Nikada ti nisam dao nikakav otrov. Čajevi su bili puni vitamina i samo su poboljšavali njeno zdravlje i raspoloženje. Jedini otrov je bio otrov u tvojim mislima i ponašanju prema njoj, ali ni toga više nema, jer je tvoja ljubav prema njoj sve izmenila - rekao joj je.

Onako kako vi tretirate sami sebe, tako će vas tretirati i drugi. U Kini kažu: Osoba koja voli druge je osoba koju i drugi vole.

Komentari (1)
Loading
Lora
24.07.2022 19:55

Eh. Ja stvarno volim ljude i zivotinje. Uvek cu pomoci koliko mogu, kupiti hranu gladnom, pomoci nemocnom, dati za lecenje, ostaviti vodu za pse na ovoj zegi, pomoci uneti kolica s bebom u tramvaj, itd. A mene ljudi ne vole. Odmah na prvi pogled. Retki me zavole 'iz prve'. Naravno, izuzimajuci moje bliznje.