Nakon 20 godina braka Natalijin muž nije znao koji broj nosi, ni koju hranu voli: Stavila je TAČKU NA TO i uradila nešto zbog čega joj se žene dive!

Vesti 23.11.2021 21:55 1

Natalija Rejlej je napravila nešto zbog čega joj se dive mnoge žene. Smislila je detaljan priručnik za muža pod nazivom "Upoznaj svoju ženu" kako bi sebi i njemu olakšala kupovinu poklona i donošenje odluka.

Nakon 20 godina braka Natalijin muž nije znao koji broj nosi, ni koju hranu voli: Stavila je TAČKU NA TO i uradila nešto zbog čega joj se žene dive!

Printscreen/TikTok

U ovoj knjižici detaljno piše šta joj se sviđa, koju broj voli da nosi i kakav je nje stav. Ovim je mužu prekratila muke da je iznova i iznova pita sve ove stvari. 

Pokazala je ovaj "izum" na TikToku, a mnoge žene su joj je divile. U kratkom klipu prikazuje kako se u priručniku nalaze podatci o njenoj omiljenoj hrani i šta voli da stavlja na picu.

- Posle 20 godina zajedničkog života, moj muž još uvek nije uspeo da zapamti šta voli da jedem na pici, ni koji broj cipela nosim, ​​niti imena nekih članova moje porodice - objasnila je Natalija (40) iz Arizone.

Kako je dodala, to ne znači da je on ne voli, već da se jednostavno ne seća nekih detalja.

- On mi na mnogo načina pokazuje da me voli. Zato sam mu napravila knjigu koja sadrži sve informacije koje su mu potrebne za donošenje odluka, a da mi pritom ne postavlja uvek ista pitanja - rekla je.

U videu je pokazala i priručnik u kome je sve što voli ispisano po tezama.

- Kada naručujemo picu, sada može da prelista knjigu i vidi šta mi se sviđa. Lepo piše da volim i hrskava  krilca i ovde ima i napomena da volim samo sos od plavog sira kao dodatak. Postoji i kategorija kakve cipele volim, koji broj nosim i slično - navela je ona.

Ljudi u komentarima su počeli da predlažu koje sve kategorije može da doda i savetovali su je da počne da prodaje ovu knjigu jer bi dobro poslužila i drugim ženama.

 

 

Komentari (1)
Loading
Ivan
24.11.2021 04:06

Dvadeset godina nije pukla, pribrala se!