Boris Džonson postaje TATA u 57. godini: Evo koji su naši MUŠKARCI dobili decu u ŠESTOJ DECENIJI, a jedan čak u OSMOJ

Vesti 31.07.2021 18:49 0

Premijerova supruga otkrila je da će se u decembru ponovo posati majka, a Boris Džonson će se pridružiti listi muškaraca koji su posle pedesete postali očevi

Boris Džonson

Printscreen/Youtube

Kako otkriva Keri, supruga Borisa Džonsona, očekuju drugo dete. U objavi na Instagramu, gospođa Džonson (33) kaže da će se poroditi u decembru ove godine i otkriva da je početkom godine doživela pobačaj, prenosi "Mirror".

- Osećam se neverovatno blagosloveno jer sam ponovo trudna, ali prilično sam nervozna - napisala je Keri i dodala da joj je kontakt sa drugim ženama koje su takođe doživele pobačaj mnogo značio.

Par je svoje prvo dete, Vilfreda, dobio u aprilu 2020. godine - ubrzo pošto je Džonson (57) pušten sa intenzivne nege nakon što je patio od Kovida-19. Otac šestoro dece, Boris, oženio je Keri Simonds na tajnoj ceremoniji u Vestminsteru u maju, ove ove godine, i tako postao prvi premijer koji se oženio dok je na funkciji.

 

Međutim, iako je retko, nije ništa neobično da se muškarci odlučile da postanu tate posle pedesete. Nekima to može da bude mač sa dve oštrice, dok se drugi sjajno snalaze u ovoj ulozi.

Ovaj fenomen nije zaobišao ni Srbiju, pa hajde da se podsetimo koji to naši slavni frajeri posle pedesete menjaju pelene svojoj prinovi.

Naš dobro poznati glumac, Svetozar Cvetković postao je tata u 52.

 

Njegova dve decenije mlađa supruga, glumica Jelena Đokić, rodila je sina Luku, pre godinu dana. Njih dvoje imaju i desetogodišnju devojčicu Klaru, a on i ćerku Deu iz prvog braka. 

Međutim, ako brojimo decu, onda naš glumac Slobodan Ćustić odneo pobedu, pošto je svoje šesto dete dobio u 59. godini.

Njegova 24 godine mlađa supruga Jelena donela je, prošle godine, na svet dečaka Ozrena. Glumac iz prvog braka ima sinove Nikolu (40) i Ljubomira (36), a onda je dobio još troje dece u drugom braku - Vasilija Vida (11), Tanasija (9) i Zariju (8). Ćustić je pre nekoliko godina postao i deda.

 

Apsolutni rekorder na našoj javnoj sceni je ipak reditelj Dragoslav Lazić, koji je dobio blizance u 76. godini s glumicom Draganom Turkalj, dok iz prethodnog braka sa Snežanom Savić ima ćerku Anitu.

Komentari (0)
Loading