On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikada nije palo na pamet

Vesti 12.06.2023 08:31 2

Jedna mama je nedavno ostala u šoku pošto je njen otac "negodovao" jer je za džaba provodio vreme sa unukom. Zato je brže bolje napisala šta se desilo na popularnom forumu za mame "Mumsnet" i upitala ostale roditelje za mišljenje

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikada nije palo na pamet

pixabay

- Moj tata se danas dobro "našalio", ali se niko nije smejao. Roditelji su mi nedavno došli u posetu, otac je ubrzo počeo da se igra sa ćerkicom, ona njega obožava. I tako, igrali su se, a onda je on ustao i rekao mi da ide "u banku po svoju platu". Zbunjeno sam ga pogledala i pitala o kojoj plati je reč, a on mi je rekao "za ovo", što je značilo da je očekivao da mu platim jer se igrao sa unukom - napisala je anonimna majka.

Potom je upitala ostale korisnike da li je nerazumno to što se oseća povređeno jer njenog oca mrzi da provodi vreme sa unukom.

Više od 400 korisnika se oglasilo u komentarima ispod njene objave, a veći deo je pokušao da joj objasni da je ovo bila samo šala i ništa više.

- Mislim da se šalio - napisao je jedan korisnik.

- Zašto to mislite? Svi ​​ostali to shvataju kao šalu - dodao je drugi, podržavajući šalu njenog oca.

- Pogrešno si razumela, čovek se samo šalio - samo su neki od komentara korisnika koji su pokušali da opravdaju ponašanje njenog oca.

Međutim, mama je bila ubeđena da nije reč o šali. Pa je zato ovo dodala u objavu:

- Nije se šalio, bio je ozbiljan, rekao je da treba da se igra sa mnom ili sa bakom, pa je otišao u šetnju.

Komentari (2)
Loading
Milovan
17.06.2023 13:45

Deda je u pravu. On je čuvao vas,a vi čuvajte svoju decu. Ali vi bi izlazili a baka i deda da čuvaju unucad .U redu je da čuvaju,ali kada njima odgovara a ne kada vama odgovara.

Slobodan
30.06.2023 13:18

Ako je šala, veoma je loša. On i ne shvata kakav dar u životu ima što može da se igra s unukom svaki dan. To je najveća "plata" koji čovek može da doživi i da ga se unuka seća. Vrlo nedouhvoit i grubo. A ako nije plata, e pa dragi moj kod mene više ne bi provirio.