Uživajte BEZ AKROBATSKIH veština: Poza 69 je prošlost, sada je 77 novi IZAZOV

Lana Vidović Vesti 25.09.2022 22:40 0

Seks znalci kažu da je poza 77 zamenila pozu 69

Uživajte BEZ AKROBATSKIH veština: Poza 69 je prošlost, sada je 77 novi IZAZOV

Shutterstock

Poza 77 dobila je naziv po tome kako se tela partnera sjedinjuju tokom seksualnog odnosa, ali ne brinite... Ne treba da imate akrobatske veštine da biste mogli da uživate u ovaj vreloj pozi.

Stari, opštepoznati položaj 69 dobio je ozbiljnu konkurenciju. Bez brige, za taj položaj ne morate biti žena od gume ili cirkuski akrobata. Sličan je "položaju kašike", odnosno dobio je naziv po tome kako se tela partnera spajaju dok su im tela u tom položaju.

Da biste postigli ovaj položaj, lezite oboje na bok tako da je partner iza vas i gledajte oboje u istom smeru. Potom stavite obe noge oko gornje noge muškarca, a kad je on iza vas, krenite zadnjicon prema njemu.

Onda samo ispružite lagano noge pod uglom od 45 stepni, ali ostanite "zapetljani". Bokovi su stalno na istoj visini i polako ih savijajte – tako da upravljate tokom odnosa.

Zvuči komplikovano – ali u praksi je puno jednostavnije nego ovako „na papiru“.

U tom položaju stimuliše se direktno G-tačka, Jednostavno isprobajte taj položaj – čak i ako vam tela neće izgledati poput dve sedmice - prijaće vam čak i dok se samo "nameštate".

 

Komentari (0)
Loading