"Mama, vidi ovo, mama, daj mi ovo": Žena pokazala kako zapravo izgleda LETOVANJE kada ste MAJKA

Vesti 06.08.2021 19:35 0

Iako su nama naša deca najbolja, najtalentovanije i želimo da vidimo svaki njihov uspeh i smejemo se zajedno sa njima, ipak postoje mesta i dani u godini kada poželimo da se posvetimo samo sebi

"Mama, vidi ovo, mama, daj mi ovo": Žena pokazala kako zapravo izgleda LETOVANJE kada ste MAJKA

Printscreen

Putovanje sa decom svi zamišljamo kao neverovatnu zabavu za celu porodicu, ali jedan mama TikTokerka je rešila da razbije ovo iluziju i nedavno je na ovoj društvenoj mreži okačila klip "kako zapravo izgleda letovanje sa decom".

- Mama, vidi ovo, mama, daj mi ovo... mama, mama, mama... - ove rečenice Brenda Bus čuje od jutra do svitanja svakog dana, pa čak i kada je na godišnjem odmoru.

Svojom imitacijom, svih tih napornih zahteva mališana, slatko je nasmejala mnoge, a njen video je prikupio preko dva miliona pregleda iako sve što je u njemu govorila jeste "Mama, mama, mama".

 

 

- Imam skoro 50 godina, deca su porasla i imaju svoju decu, a meni ne nedostaje da me neko zove non stop - komentarisala je jedan žena.

- Da li si razmišljala da promeniš ime u "tata" - našalila se jedan korisnica, a Brenda joj je napisala da ozbiljno razmišlja o tome.

Komentari (0)
Loading