Da li ste sreli ljubav iz PROŠLOG života?

ALO/Glossy Vesti 02.06.2021 20:12 0

Kako karma utiče na naš ljubavni život - da li nas blokira da budemo srećni u emotivnom odnosu...

Da li ste sreli ljubav iz PROŠLOG života?

Pixbay

Ako smo u prošlom životu imali tajnu ili zabranjenu vezu, u ovom životu najviše ćemo osećati zaljubljenost upravo kada se ponovno nađemo u toj kombinaciji. Ljudi se svim svojim srcem bore da se ponovno zaljube u nesrećnu kombinaciju u kojoj će se povrediti. Zaljubljujemo se u karmički konstruirane odnose, dobre ili loše.

Kada se razmotri veći broj natalnih karti nedvosmisleno danas možemo da upropastimo dobre prilike želeći nešto bolje iako sami to ne pružamo. Kao da se uvuklao pravilo da smo svi bogom dani i da druga strana treba ponuditi još više, potpuno nesvesni činjenice da premalo toga imamo za ponuditi.

Sa druge strane, postoje natalne karte koji nose tešku karmu u odnosima, ali, teška karma traje samo jedan period, odnosno događa se prekid ili neki loš odlazak partnera, ali nakon toga dođu bolja vremena.

Međutim, većina ostaje zarobljena u tom događaju gde mnogi ne znaju šta stoji zapravo iza obrasca. U našem životu samo je jedan posto događaja, a 99 posto vremena provodimo razmišljajući o tim događajima! Na primer, dogodi nam se otkaz, prekinemo vezu, neko blizak nas napusti, svi ti događaji su kratki, ali dalekosežno utiču na naš život.

Komentari (0)
Loading