PRESEDAN nakon punih 11 GODINA: Sloboda Mićalović po PRVI PUT objavila fotografiju sa ćerkama, evo na koga Mila i Vera liče!

Najžena Vesti 13.08.2021 14:40 0

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović godinama važe za najskladniji glumački par na javnoj sceni u Srbiji. Svoju intimu strogo čuvaju od očiju javnosti, kao i radoznale, sedme sile, ali danas se desio presedan

PRESEDAN nakon punih 11 GODINA: Sloboda Mićalović po PRVI PUT objavila fotografiju sa ćerkama, evo na koga Mila i Vera liče!

E stock

Sa svojim bliznakinjama Verom i Milom, glumački par uživa u porodičnom životu, a svaki slobodan trenutak koriste kako bi se sklonili sa gradskog asfalta Čortanovcima, gde imaju potpuni konfor i svoju oazu mira.

Iako par retko pominje decu u intervjuima, Vojin se nedavno osvrnuo na svoje devojčice.


-  Ponekad prepoznam sebe u nekim njihovim gestovima, ali one su ipak priča za sebe, svoji ljudi. Mi se i mazimo i volimo, ali od početka pričam sa njima kao sa odraslim osobama. Začuđujuće je to da me, kad ih nešto pitam, pa mi one kažu šta o tome misle, naprosto ostave bez teksta. Mogu da kažem ova ovde liči na mene, ovde na Bobu, ona onde na babu… Ali, one su, pre svega, svoje -  ispričao je glumac tada za Bazar.

Sloboda i Vojin beskrajno su ponosni na bliznakinje, koje su i odlične učenice, a pohađaju i muzičku školu.

Poznato je da Sloboda do današnjeg dana nikako nije želela da eksponira svoje ćerke, a sad je ova fotografija oduševila sve glumicine pratioce, pokupila je više od 25.000 lajkova. Brojne kolege koje nisu ostali imune, a da ne ostave poneki komantar. 

Sudeći po ovoj fotografiji, bliznakinje neopisivo liče na majku Slobodu. 

Komentari (0)
Loading