Lidija ima 59 godina i još uvek ZAUSTAVLJA SAOBRAĆAJ perfektnim mišićavim IZGLEDOM!

Vesti 17.08.2021 15:31 0

Lidija Vukićević poznata je po svojim filmskim ulogama, ali možda čak i više po svom perfektnom izgledu i ta žena kao da pije neki eliksir mladosti jer iako ima 59 godina, deluje znatno mlađe!

Lidija ima 59 godina i još uvek ZAUSTAVLJA SAOBRAĆAJ perfektnim mišićavim IZGLEDOM!

Instagram/lidijavukicevic

Perfektno ravan stomak sa izraženim trbušnim mišićima, duge zategunite noge, čvrste i famozna frizura po kojoj je poznata. Šta god obuče, čak i najmanji bikini na njoj će stajati kao na supermodelu!

Retko ko zapravo može da i poveruje da ova dama ima čak 59 godina, a mnoge mlađe devojke koje bi joj mogle biti i ćerke bi joj pozavidele.

Pa, koji je to "eliksir mladosti" koji Lidija redovno konzumira kako bi ostala u tako savršenoj formi?

Popularna dama odavnio je naučila da osluškuje potrebe svog tela i unosi u svoj organizam isključivo ono što je zdravo i što može da ojača telo.

 

- Smatram da zaista svi treba da slušamo svoj organizam. Iako znam da je neko jelo zdravo, ja ga neću ni okusiti ako mi se ne dopada. Osluškujmo svoje telo, pratimo svoja čula i idemo ka tome da ih zadovoljimo na zdrav način! - ispričala je jednom prilikom Lidija Vukićević.

. Po svemu sudeći, za njen izgled zasužna je zdrava i umerena dijete, osluškivanje potreba tela i lagane vežbe.

Popularna glumica iz svog jelovnika izbacila je gluten, meso i slatkiše (osim koha). Ipak med recimo kombinuje na različite načine, veruje u njegovu lekovitost i benefite po zdravlje. Često ga pomeša sa narendanim đumbirom, ili limunom ili cimetom.

Lidija Vukićević jednom prilikomje izjavila da ne posećuje teretane, ali da unazad 15 godina svakog dana radi trbušnjake i leđnjake, ali veoma kratko.

Komentari (0)
Loading