Izabrao je NJU i odbio HOLIVUDSKU karijeru: Predivna ljubav koja traje VIŠE decenija, ovako danas izgleda SUPRUGA Radoša Bajića

K.Ć Vesti 22.08.2022 14:10 3

Ona se retko pojavljuje u javnosti i ako su skoro pet decenija u braku

Izabrao je NJU i odbio HOLIVUDSKU karijeru: Predivna ljubav koja traje VIŠE decenija, ovako danas izgleda SUPRUGA Radoša Bajića

Printscreen/Instagram

Proslavljeni glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić ovih dana navršava 45 godina izuzetno uspešnog rada i stvaranja, a iza njega je blistava karijera sa preko 100 glavnih i velikih uloga na filmu i televiziji.

Radoš je istakao da je na početku karijere dobio ponudu da u Holivud, međutim od toga je odustao jer nisu pristali da sa njim pođe njegova supruga Milena.

 

 

- Svakako da postoji. I to ne samo jedna, već mnoge… Ipak, pomenuću samo jednu. Kao mlad glumac, 1976. godine dobio sam poziv i ugovor za Holivud od velikog američkog producenta Olivera Ungera, gde me je čekala uloga u filmu Voltera Hila "Ratnici podzemlja". Nisam otišao jer nisu pristali na uslov da sa mnom pođe i moja Milena. Da sam otputovao, to bi automatski značilo kraj i naše ljubavi i zajedničkog života. Nikada se nisam pokajao jer sam između života i slave izabrao, život - rekao je glumac, a prenosi Espreso.

Njihovu sreću najjače je uzdrmalo saznanje da supruga Radoša Bajića ima rak na dojci, u tim najtežim trenucima, u kojima je vodila bitku iz koje je izašla kao pobednik, Radoš je svim srcem bio uz Milenu.

- Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć - rekao je tada za medije i istakao da je njegova supruga pobedila opaku bolest.

BONUS VIDEO

 
Komentari (3)
Loading
Radovan
20.12.2021 20:53

Hm..sta bi on mogao raditi u Holivudu?Tamo nema drzavnog budzeta ni partizanskih filmova..Otisli su mnogi "talenti"iz bivse SFRJ,pa stotine kastinga a ni jedna uloga,ni najmanja..izmedju dva kastinga pranje sudova....

Orvel84
22.08.2022 15:22

@Radovan - Šta bi tek radili dežurni mrzitelji svega i svakoga, imali bi vremena za nešto pozitivno zar ne Radovane.

Fuj
22.08.2022 16:54

@Radovan - Tako je Radovane! Glumac, tanka trojka. On i Holivud!?