Sada PUCAJU od LJUBAVI: A nekada je ŽALIO zbog JEDNE STVARI koja je obeležila njihovu VEZU i govorio da se oseća OČAJNO!

Vesti 21.12.2021 08:50 0

Iako je njegova karijera jedno vreme stagnirala , čini se da Ben Alfek odavno nije u ovoj meri intrigirao javnost

Sada PUCAJU od LJUBAVI:  A nekada je ŽALIO zbog JEDNE STVARI koja je obeležila njihovu VEZU i govorio da se oseća OČAJNO!

Printscreen/Youtube

 

Glumac je kritikovan nakon  u emisije 'Howard Stern Show' u kojoj je govorio o trenutnoj vezi sa Dženifer  Lopez (52), kao i o nekadašnjem odnosu s Dženifer Garner (49), a usput i je "optužio" bivšu suprugu da je ona jedan od razloga zbog kojeg je pio.

-Verovatno bih još uvijek pio. To je dio razloga zašto sam počeo da pijem, jer sam bio zarobljen. Smatrao sam da ne mogu da napustim decu, ali nisam bio srećan. Onda bih popio sam bocu viskija i zaspao na kauču, što se pokazalo kao loše rješenje -rekao je Ben u emisiji.

Nakon ove izjave, on se pravdao da je sve izvučeno iz konteksta, a sada se prisećamo i stvari koje je izjavljivao nakon što je okončao vezu sa pevačicom.

-Nikad nije trebalo da izaberem taj put. Mislio sam da ću hteti određene stvari, ali nisam. Izgubio sam se i osećao jadno, odvratno i kao da me guše dok sam bio u vezi s njom. Još sam bio u središtu medija i to je postalo toliko intenzivno da sam morao stati i razmišljao sam: 'Što radim sa svojim životom"- ispričao je 2009. za britanski časopis "Now".

Priznao je tada da se se osećao očajno dok je bio s pevačicom, a i da žali zbog jedne stvari. Zapravo je reč  o njenom spotu za pesmu "Jenny from the Block". Naime, Ben je naglasio da ta uloga nije bila potrebna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

- Ako moram navesti jednu stvar zbog koje veoma žalim, to je onda spot za "Jenny from the Block". No dogodilo se godinama ranije i krenuo sam dalje - rekao je.

Nakon svega što je pričao o Lopez, Aflek se na kraju pravdao da ipak nju ne smatra krivom što mu je glumačka karijera "nizbrdo", iako je i posle ove veze ostvario značajne uloge. Izgleda da je sada sve zaboravio i da mu pažnja javnosti uopšte ne pada teško, pa ponovo razmenjuje nežnosti sa Dženifor Lopez.  Ona takođe ne haje za ono što je izrečeno godinama unazad, a čini se i da javnost daje široku podršku romansi.

 

Komentari (0)
Loading