Kad bi ELEGANCIJA umela da govori JEZIKOM POEZIJE: Ona je bukvalno FATALNA, a tako ranjiva žena

Vesti 17.08.2021 16:05 0

Duška Jovanić jedna od naših najpoznatijih beogradskih novinarki koja se može pohvaliti vrlo bitnim uredničkim pozicijama nekih od najprestižnijih magazina.

Kad bi ELEGANCIJA umela da govori JEZIKOM POEZIJE: Ona je bukvalno FATALNA, a tako ranjiva žena

Instagram/dusakajovanic

Mnoge je iznenadilo kada se Duška povukla sa mesta glavne i odgovorne urednice magazina "Ellle" ali, kako kaže, nije postojao drugi način da se stvari reše.

Mangupski gradski šarm samo je pripomogao Duški da savršeno ukombinuje talenat za pero i svoju atraktivnu prirodu po kojoj je i te kako poznata. Ali, da ne skrećemo s teme, Duša je jedna od onih gradskih žena koja u svom stanu ima jednak broj i velikih bitnik književnih klasika i brendiranih haljina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duska Jovanic (@duskadiday)

Da, moda je važna. Moda je veliki deo njenog života. Ali je i pisanje.

"Ništa nije ostvareno što prethodno nije odsanjano", životni je moto spisateljice i urednice brojnih srpskih magazina. A da je sanjala, sanjala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duska Jovanic (@duskadiday)

A da nije, zasigurno ne bi se vinula do samih zvezda, radila intervjue sa najpoznatijim mslavnim ličnostima, uspela da ostvari najbolje uloge u svetu novinarstva ali i književnosti.

- Sada očigledno jeste i moramo sa tim da se pomirimo. Danas je svako novinar, pisac, kreator – sve. To su stvari koje mi moramo da prihvatimo. To je novi medij, samo ga treba usmeriti. Od nekih velikih influensera, kao što je Tamara Kalinić, može mnogo da se nauči. Svi se nadaju da će oni jednoga dana izumreti. Neće. To će se samo razvijati. Vidite po Instagramu. Razvija se mnogo brže nego što to možemo da zamislimo. Svet nam beži, baš nam beži - izjavila je jednom prilikom Duška Jovanić.

Komentari (0)
Loading