Bora Todorović je celog života bežao od ovog NADIMKA! Legendarni glumac nikad nije mogao da se pomiri sa ovom činjenicom!

K.Ć Vesti 22.12.2021 11:05 0

Borivoje Bora Todorović bio je srpski i jugoslovenski pozorišni, radio, televizijski i filmski glumac, brat glumice Mire Stupice i otac glumca Srđana Žike Todorovića

Bora Todorović je celog života bežao od ovog NADIMKA! Legendarni glumac nikad nije mogao da se pomiri sa ovom činjenicom!

Alo

Jedan od naših najčuvenijih glumaca Bora Todorović iza sebe je ostavio pregršt uloga po kojima ćemo ga večno pamtiti, a malo je da je u mladosti dobio nadimak koji mu se nije sviđao, ali nikada nije uspeo da ga se otarasi

- Na detinjstvo me podseća reč od koje i kad bih hteo, ne bih mogao da pobegnem, a to je čvoka – rekao je Bora jednom prilkom.

Bora je objasnio kako je dobio nadimak od kojeg nikako nije mogao da se odvoji.

- Ujeo me komarac, i na čelu mi se pojavila čvoruga. A kako mi prašina u koju sam stalno upadao nije prijala, ta čvoruga nikako da nestane. Prvo su me prozvali "Čvoruga", a onda sam od milošta postao "Čvoka" – priznao je naš bard.

Legendarni Todorović nikada na filmu ili televiziji nije bio potpisan kao "Čvoka", ali nadimak je ostao, koliko god on pokušavao da ga se reši.

- Bora Čvoka, to ime se zalepilo na mene. Gde od bih otišao, taj nadimak se zamnom pojavljivao, a hteo sam da ga zaboravim – dodao je on.

Komentari (0)
Loading