Imali su samo 14 godina: Anđelina Džoli je kao klinka živela sa DEČKOM, a tvrdi da je to bila odluka njene MAJKE!

Vesti 24.12.2021 16:54 0

Život Anđeline Džoli je šokantan još od kad je postala tinejdžerka, a malobrojni znaju da je već sa 14 godina živela sa dečkom

Imali su samo 14 godina: Anđelina Džoli je kao klinka živela sa DEČKOM, a tvrdi da je to bila odluka njene MAJKE!

Shutterstock

Prvi dečko Anđeline Džoli je Anton Šnajder kostimograf i scenograf u Hollivudu. Mnogo je onih koji su njihovu vezu potpuno zaboravili, s obzirom na to da je vodila poprilično buran život. 

Iako u posljednje vreme forsira ulogu posvećene majke, taj njen status je prilično poljuljan. Borba oko starateljstva između nje i Breda Pita traje i dalje, a javnost ne nazire kraj.

Ipak, mnogi su se baš ovih dana prisetili perioda, kada je Anđelina bila omiljena holivudska buntovnica. Tako je svog bivšeg supruga Bili Boba Tortona, upoznala kada su oboje bili zauzeti. Njih dvoje, konstantno su šokirali javnost. Pored toga što su neprimereno razmenjivali nežnosti, oboje su nosili bočice krvi oko vrata. Tako je i Anđelinina prva veza pala u zapećak.

Bila je mamina odluka

Tako je bilo i s njenim prvim dečkom Antonom sa kojim je u vezu ušla sa samo 14 godina, a već su nakon nekoliko meseci veze počeli da žive zajedno. 

-To je bila najbolja odluka moja majke - rekla Anđelina više puta.

- Moj dečko je živeo sa mnom, u kući moje majke kada sam imala samo 14 godina, prisetila se glumica, kojoj je oduvek polazilo za rukom da šokira javnost.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading