Ovo je NAJTUŽNIJA čestitka za Božić: Oglasila se princeza od Monaka sa PSIHIJATRIJE!

Najžena Vesti 24.12.2021 20:34 1

Kneževska porodica Monaka svake godine uputi čestitku svojim sugrađanima i vernicima povodom Božića fotogafijama koje odišu glamurom i porodičnom atmosferom, a princeza Šarlin sada je objavila dirljiv crtež

Ovo je NAJTUŽNIJA čestitka za Božić: Oglasila se princeza od Monaka sa PSIHIJATRIJE!

Printscreen/Instagram

Deca princeze Šarlin zvezde božićne čestitke

U osvit nove godine šaljemo vam najtoplije želje za predstojeće praznike".

Čestitka iz kneževske palate u Monaku bila je kratka, ali fotografija koja je prati veoma je inspirativna.

Reč je, zapravo, o nacrtanom portretu princa Alberta, njegove supruge Šarlin i blizanaca Žaka i Gabrijele.

 

 

Sa razglednicom je stiglo i zvanično obaveštenje o princezinom zdravstvenom stanju i njenim planovima za naredne dane.
 

Šarlin je još smeštena u ustanovi izvan kneževine, a kako navodi kabinet Grimaldijevih, ostaće tamo još nekoliko meseci dok se potpuno ne oporavi.

Ipak, praznike neće provesti sama – Božić će proslaviti sa porodicom, sa kojom će dočekati i Novu godinu, što će, sigurni smo, mališanima ponovo vratiti osmeh na lice.

Podsetimo, za Page Six nedavno su istakli neimenovani prijatelji Šarlin od Monaka (43), supruge princa Alberta (63), da je ona jedva izvukla živu glavu posle desetomesečne borbe s misterioznim oboljenjem u Južnoafričkoj Republici.


-Nije fer to što je sada predstavljaju kao nekoga ko ima mentalne ili emocionalne probleme. Ne znamo zašto Palata umanjuje to što je ona umalo umrla u Južno Africi - rekao je tada izvor.


Dok se mesecima spekuliše da su tvrdnje Kneževske palate da princeza Šarlin boluje od infekcije uha, grla i nosa neistinite i da je u pitanju neka maligna bolest, njeni prijatelji ističu da je ona zaista imala otorinolaringološki problem. Zbog njega je, dodaju, imala poteškoće s gutanjem i sa sinusima.
Komentari (1)
Loading
Draža
24.12.2021 21:16

овај Алберт је мега болесник, ухапсио је жену у својој психопатологији.. велико зло од човека, тежак и неизлечив психички болесник..