Mesečno je ZARAĐIVALA oko 600 evra i radila kao DADILJA: Ovo NIJE jedini razlog zbog kod Ronaldova majka navodno NE VOLI svoju snaju Georginu

Vesti 27.12.2021 19:13 0

Georgina je Ronaldova zakonita žena, proslavila se na osnovu njegove slave, ali medijima često kruže priče kako je neprihvaćena od strane njegove majke

Mesečno je ZARAĐIVALA oko 600 evra i radila kao DADILJA: Ovo NIJE jedini razlog zbog kod Ronaldova majka navodno NE VOLI svoju snaju Georginu

Printscreen/Instagram

 

Budući da je njen partner Kristijano Ronaldo jedan od najbolje plaćenih sportista, a i sama je uspela da stvori zavidno bogatstvo, nikog neće iznenaditi njen luksuzni životi stil. Lepa Georgina uživa u raskošnim vilama, sportskim automobilima, jahtama, dizajenerskoj odjeći i skupom nakitu, no njen život nije uvijek tako izgledao.

Pre samo sedam godina živela je puno skromnije. Radila je kao dadilja u Bristolu i zarađivala 125 funti (oko 150 evra) sedmično, piše "Daily Mail". Za to je vreme učila engleski i pohađala časove plesa.

U međuvremenu se život španske manekenke drastično promenio. Vratila se u Španiju te počela da radi u Gučijevoj prodavnici kao šoping asistentkinja, a upravo tamo dogodio se fatalni susret i ljubav na prvi pogled s Ronaldom. Nekoliko dana kasnije par se ponovno sreo na jednom gala događaju gde su započeli razgovor, daleko od njenog radnog mesta.

 

 

Prvi spoj par je imao u Diznilendu, a njihove fotografije preplavile su svet u sekundi. Baš svi su hteli da znaju ko je zanosna crnka kraj Ronalda koji je prethodno ljubio jednu od najljepših žena na svetu, rusku manekenku Irinu Šajk.

Georgina je brzo dobila otkaz iz butika, jer se njenim šefovima nije sviđala medijska pažnja koju je dobila, no to je verojatno bilo najbolje što joj se dogodilo nakon susreta s fudbalerom. Georgina je počela dobijati modne angažmane, a u leto 2017. godine Ronaldu je surogat - majka rodila blizance.

 

 

Bilo je to veliko iznenađenje jer zašto surogat - majka pored devojke, ali Georgina ih je prigrlila kao svoje, kao i njegovog najstarijeg sina Ronalda.

Ubrzo se saznalo kako par čeka svoje prvo dete, a devojčica Alana Martina stigla je na svet u decembru 2017. godine. Georgina i Ronaldo trenutno čekaju i blizance.

Iako je sa slavnim fudbalerom u vezi već duže vreme, te je život posvetila njihovoj porodici, par nikako da stane pred oltar, a govorka se da je to zbog toga što Ronaldova mama, s kojom je vrlo blizak, ne odobrava Georginu. Kruže glasine da 66-godišnja Dolores Aveiro ne veruje da Georgina zaista voli njenog sina, već da je s njim zbog novca i lagodnog života.

 

 

Međutim, ako tako zaista i misli, Dolores to ne želi javno otkriti, te je u nedavnom intervjuu za portugalski magazine Impovavel, o Georgini govorila lepo.

- Ona je dobra djevojka i velika podrška Cristianu - rekla je.

Georgina se na glasine ne obazire, već usporedno s porodičnim životom radi na svojoj karijeri, što joj, čini se, u poslednje vreme ide prilično dobro. Osim što krajem januara na Netflix dolazi dokumentarac o Georgini, njena popularnost samo raste. Mediji je nazivaju 'super WAG-sicom', a na Instagramu je prati 29 milona ljudi, pa ne čudi da su joj brendovi spremni platiti ogromne cifre kako bi promovirala njihove proizvode.

Komentari (0)
Loading