"Ona je tako šarmantna i ljubazna": Kejt Midlton je osvojila SVET svojim BOŽIĆNIM KONCERTOM, sela za klavir i zablistala (VIDEO)

K.Ć Vesti 28.12.2021 10:22 0

Vojvotkinja Kejt se može pohvaliti ne samo odličnim osećajem za stil. Ispostavilo se da supruga princa Vilijama savršeno svira klavir. To je dokazala na Božićnom koncertu

"Ona je tako šarmantna i ljubazna": Kejt Midlton je osvojila SVET svojim BOŽIĆNIM KONCERTOM, sela za klavir i zablistala (VIDEO)

Printscreen/Youtube

Nedavno su mediji pisali o pogoršanju zdravlja kraljice Elizabete II. Uprkos svemu, imala je snage da snimi božićnu poruku svojim podanicima. Monarh i dalje ima mnogo obaveza, ali delegira zadatke članovima svoje porodice.

Princeza Kejt i princ Vilijam često predstavljaju šefa države. Suprugu prestolonaslednika Britanci obožavaju, a strastveno se bavi fotografijom i rado beleži porodične trenutke. Fotografije koje je snimila supruga princa Vilijama redovno se pojavljuju na zvaničnim Kembridž profilima na društvenim mrežama, prikazuju se na izložbama, a pojavljuju se i u knjigama. Nedavno je svet saznao da se princeza strastveno bavi i pčelarstvom. Sada je princeza Kejt otkrila da ima još jedan skriveni talenat.

Malo ljudi zna da vojvotkinja Kejt svira klavir od detinjstva. Završila je muzičku školu, položivši pet razreda. Do savršenstva je savladala sviranje klavira.

Par nije mogao da propusti gala koncert božićnih pesama u Vestminsterskoj opatiji. Vojvotkinja Kejt pripremila je prilično iznenađenje za svoje sunarodnike. Supruga princa Vilijama nastupila je na božićnom koncertu. Ona je sa Tomom Vokerom izvela pesmu "Za one koji ne mogu da budu ovde".

Sama članica kraljevske porodice izašla je sa inicijativom da govori. Imala je priliku da čuje Toma Vokera na dobrotvornom događaju u oktobru. Ona je priznala da je prva proba bila veoma stresna, ali je pevač bio oduševljen njenim nastupom.

- Mislim da smo oboje osetili stres zato što smo izneverili drugu osobu, on je bio briljantan, uradio je to sjajno. Svirati klavir sa muzičarima sa kojima do sada niste svirali i izvoditi to uživo pred kamerama nije lako, ali mi jesmo - rekla je ona.

Tom Voker je izjavio da je princeza Kejt zaista fina osoba.

- Ona je tako šarmantna, ljubazna osoba sa toplim srcem, odvojila je vremena da se lično zahvali svima na prilici što sviramo zajedno - rekao je on. - Bila mi je čast pojaviti se pored vojvotkinje. To je bez sumnje bilo životno iskustvo.

Komentari (0)
Loading