O njenoj haljini svi pričaju: Trudna a ATRAKTIVNA, Maja Berović MILIONE oduševila svojom novogodišnjom fotografijom

Vesti 28.12.2021 12:15 0

Pevačica Maja Berović, za koju mnogi kažu da je jedna od najbolje obučenih žena u Srbiji, nedavno je oduševila milion ljudi na Instagramu fotografijom na kojoj pozira ispred jelke

O njenoj haljini svi pričaju: Trudna a ATRAKTIVNA, Maja Berović MILIONE oduševila svojom novogodišnjom fotografijom

Alo

 

U prvom planu je njena praznična crvena haljina, kao i trudnički stomak.

Maja Berović je pozirala u svom domu ispred raskošne novogodišnje jelke, a svima je za oko zapala njena fenomenalna haljina. Mini haljina koju je pevačica nosila prati liniju tela, ima šire rukave, jedno golo rame i prorez sa strane. Iako je i kratka i otvorena, ova haljina nije izgleda vulgarno na pevačici, već suprotno, Maja je izgledala glamurozno!

 

 

Ispod fotografije, pevačica je napisala: "Ljubav za sve moje bebe", a komentari obožavaoca na račun njenog savršenog izgleda samo su se nizali, i ovo su neki od njih:

"Koliko si predivna, trudnoća ti predivno stoji", "Jao, koliko lepote, kraljice sijaš", "Tako si lepa trudnica"...

 

 

Maja je ispred jelke objavila fotografiju i prošle godine, ali za razliku od ove sada, na kojoj izgleda kao da se spremila za odlazak na neku žurku, tada je pozirala u opuštenoj varijanti, svilenoj pink pidžami.

Mada, ovo nije jedina razlika, jer je sada Maja trudna, a pre neki dan je podelila na Instagramu sa svojim obožavaocima da je ušla u osmi mesec.

Komentari (0)
Loading