Kejt želi da ga ZAUSTAVI: Princ Hari će u svom DNEVNIKU otkriti SKANDALOZNE informacije o Vilijamovom braku!?

K.Ć Vesti 29.12.2021 09:50 0

Princ Hari i Megan Markl izazvali su skandal svojim odlaskom iz kraljevske palate, a zatim su dolili ulje na vatru intervjuom sa Oprom Vinfri

Kejt želi da ga ZAUSTAVI: Princ Hari će u svom DNEVNIKU otkriti SKANDALOZNE informacije o Vilijamovom braku!?

Tanjug/Ap

 

U razgovoru su izneli detalje onoga što su doživeli iza zidina palate. Međutim, ovo nije kraj – predstoji da izađe dnevnik princa Harija. Prema izveštajima jednog od časopisa, vojvotkinja Kejt želi da ga spreči u objavljivanju knjige.

Očekuje se da će dnevnik princa Harija , koji će opisati sva sećanja na život u dvoru, biti u prodaji 2022. U intervjuu za magazin Pipl, portparol Bakingemske palate otkrio je da je kraljevska porodica unapred obaveštena o planovima za knjigu.

- Princ Hari je nedavno privatno razgovarao sa kraljevskom porodicom o objavljivanju knjige - ​​tvrdi on. Čak i tako, vojvotkinja Kejt želi da ga zaustavi, kao i princ Vilijam . Plaše li se da će svet saznati za velike tajne monarhije?

2022. godine izlazi dnevnik princa Harija. Princeza Kejt i princ Vilijam se plaše ovoga

Kako je objavio jedan od tabloida "Dan žena", princeza Kejt odlučila je da pošalje nekoliko mejlova u kojima je pokušala da ubedi Harija da odustane od ideje o objavljivanju dnevnika. 

Princ Vilijam takođe strahuje od objavljivanja knjige svog brata 

- Harijeva sećanja će morati da sadrže nešto novo, što još javnost nije čula, a savetnici palate čine sve što je u njihovoj moći da saznaju šta je unutra - izveštava uzbunjivač Nove ideje.

Kaže se da Hari želi da se osveti svom bratu zato što ne prihvata njegovu brzu veridbu sa Megan Markl odmah i ne prihvata je kada se pridruži porodici. 

U zvaničnom saopštenju o knjizi našla se izjava princa Harija, koji objašnjava zašto je odlučio da objavi dnevnik.

- Pišem ne kao princ, već kao čovek kakav sam postao. Tokom godina sam uradio mnoge stvari, bukvalno i figurativno. Želim da ispričam svoju priču: uspone i padove, greške, lekcije koje sam naučio. Želim da pokažem da bez obzira odakle dolazimo, imamo mnogo više zajedničkog nego što mislite..

Komentari (0)
Loading