ZBOG NJE JE SVE BILO MOGUĆE: Ovo je supruga srpskog tenisera, a njihova ljubavna priča je kao iz BAJKE!

Najžena Vesti 31.12.2021 12:49 0

Važe za jednu od skladnijih porodica na domaćoj javnoj sceni

ZBOG NJE JE SVE BILO MOGUĆE: Ovo je supruga srpskog tenisera, a njihova ljubavna priča je kao iz BAJKE!

Printscreen/ Instagram

Nenad Zimonjić je jedan od najuspešnijih srpskih tenisera, a o tome svedoči i činjenica da je osvojio preko 50 titula u dublu, a i pored toga što ima dva veštačka kuka, ne prestaje da se bavi sportom.

Više puta u karijeri naglasio je da ne bi bio to što jeste da nije imao ogromnu podršku porodice.

Njegova žena, Mina Zimonjić, sa kojom je u braku od 2008. godine mu je jedna od najvećih podrška u karijeri i životu.

U svemu zajedno

Mina je ostvarena u svim aspektima života, pa je zato mnogo puta do sad imala razumevanja i bila podrška kakvu nije mogao ni da zamisli.

 

 

Vlasnica je jedne modne agencije u srcu Vračara, koja uspešno posluje već dugi niz godina.

Nenadu je podarila dvoje predivne dece, blizance Leona i Lunu.

- Mama je jako kreativna. Predivno detinjstvo deca imaju i nisam mogao da poželim bolju majku svojoj deci. Ja jako puno putujem i trudim se da svoje obaveze kao suprug i kao otac maksimalno ostvarim. Veliki teret pada na Minu i da nema nje, ja ne bih bio ovako uspešan - rekao je teniser.

 

 

Osnim što mu je bila podrška u poslovnim i porodičnim obavezama, supruga je često znala i da "obuče" slavnog tenisera:

- To sam radila na početku našeg zabavljanja, bila mu je potrebna potpora. Veoma je zgodan i ja sam insistirala da iz šire garderobe pređe u užu. Posle toga se dugo godina nisam bavila njegovim oblačenjem, ali je on sam znao da isprati svaku manifestaciju odabirom garderobe. Skoro sam ponovo počela da mu sugerišem. Rekla sam mu da mora malo da obnovi garderober i da obiđe naše domaće dizajnere, pa ćete ga uskoro videti u novom fazonu - rekla je Mina kroz osmeh.

Na pitanje da li se plašila da bi tako zgodan i doteran mogao da privuče pažnju drugih žena, Mina je kroz osmeh rekla:

- Niko nikoga sačuvati neće zato što je više ili manje lep. Brak se na taj način neće sačuvati. Treba puno poverenja, razumevanja, ali i svako za sebe treba da sačuva tu posebnost koju nosi. Prihvatili smo jedno drugo sa svim vrlinama i manama. On je veoma svoj, a ja svoja i ne damo na sebe. Nismo na negativan način uticali jedno na drugo - kaže Mina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Zimonjić (@nenadzim)

 

"Drugačiji smo od drugih roditelja"

A kako Leon i Luna podnose tatinu popularnost objasnila je Mina:

Svesni su toga da smo poznati, posebno tatine karijere. Znaju da smo drugačiji od drugih roditelja koji se ne bave javnim poslom. Zasad se lepo nose sa tim. Želimo da na to gledaju sa ponosom i da imaju kriterijume. Ona je po karakteru kao ja, Leon je na Zikija. Mi im ne namećemo ništa, jer nam je najbitnije da budu zadovoljni i da se ostvare u stvarima koje žele ostvare u stvarima koje žele - objasnila je. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Zimonjić (@nenadzim)

 

- Možda sam ja u kući gazda, ali velike odluke u našim životima, doneli smo zajedno. Mislim da to fali većini bračnih partnera. Imamo jako dobru komunikaciju i slobodno mogu da kažem da je muž za primer - dodala je Mina.

Komentari (0)
Loading