Evo ko su brat i sestre Kristijana Ronalda: Izvlačio ih je iz PAKLA droge i alkohola, pronalazio im poslove, a evo kako su mu vraćali

Vesti 01.01.2022 16:56 0

Kristijano Ronaldo ima dve sestre i brata koji se često pojavljuju u medijima ali zbog svojih loših postupaka

Evo ko su brat i sestre Kristijana Ronalda: Izvlačio ih je iz PAKLA droge i alkohola, pronalazio im poslove, a evo kako su mu vraćali

Profimedia

 

Iako najproslavljeniji fudbaler, Ronalno je uvek isticao koliko mu je važna porodica i često ih je stavljao na prvo mesto.

Ronaldo ima i dve sestre s kojima je jako blizak, Katiju (44) i Elmu (48), te brata Huga (47). 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elma Aveiro (@elma_oficial)

 

Katia i Elma imaju modni biznis u koji je Kristijano uložio i pomogao im da uspeju u biznisu.

Ronaldova sestra Elma voli izražavati svoje mišljenje, a menadžerku na Instagramu prati nešto manje od pola miliona ljudi. Završila je u mnogim svetskim medijima 2020. kada je podelila fotografiju na kojoj se Lionel Mesi 'klanja' njeznom bratu Kristijanu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elma Aveiro (@elma_oficial)

 

- Ako nemaš porodicu, život će biti jako, jako težak - rekao je fudbaler 2015. u svom biografskom filmu 'Ronaldo'.

 

 

Slavni Portugalac je tako sestru Katiju podržao i u muzičkoj karijeri koju je pokrenula 2005. pod umetničkim imenom La Ronalda, a učestvovala je 2014. u rijaliti šou 'Survivor'.

Njegova sestra je privukla pažnju zadnjih meseci kada je tvrdila da je korona najveća prevara i nakon toga je završila u bolnici jer se zarazila koronavirusom i dobila upalu pluća.

- Uhvatio me vražji virus, pozitivna sam i bila sam u izolaciji. Imala sam slabe simptome i držala se svih mera. Nažalost, prošlog petka sam dobila upalu pluća zbog prokletog virusa. Hospitalizirana sam i evo me. Sve ide dobro, oporavljam se uz pomoć Boga i divnog medicinskog osoblja. Neće me prokleti virus nastao na pohlepi ovoga sveta naterati da padnem - napisala je na Instagramu na kojem je prati 1.2 miliona ljudi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elma Aveiro (@elma_oficial)

 

Reklo bi se idiličan život. Međutim, kada se malo zagrebe po površini nije u uvek bilo sve tako sjajno kada je Ronaldo u pitanju i to zbog njegovog rođenog brata Huga. Naime, deset godina stariji brat uvek je bio u senci mlađeg. Uspeo je da izađe iz te senke 90-ih kada je kao jako mlad ušao u svet droge i alkohola.

To je tada mnoge iznenadilo jer je Hugo u to vreme često viđen i napolju kako igra fudbal sa starijima. Tada se isticao svojim fudbalskim umećem. Koliko je znao sa loptom odslikava i izjava predsednika Maritima Karlosa Pereire, koji naveo da je verovao da će Hugo napraviti mnogo veću karijeru nego Kristijano.

Naime, braća su se dogovorila da kada Kristijano osvoji elitno takmičenje, Hugo će ostaviti drogu i alkohol. Tako je bilo. Hugo je uz pomoć Kristijana ostavio poroke i danas je potpuno čist. Radi kao menadžer u muzeju u Madeiri, koji je posvećen njegovom bratu.

 

 

 

Komentari (0)
Loading