Otac i SIN imaju ISTI UKUS: Ko je verenica Donalda Trampa mlađeg koje NEVEROVATNO podseća na Mileniju Tramp?!

Najžena Vesti 04.01.2022 14:32 0

Iako je to krio punih godinu dana, najstariji sin Donalda Trampa verio se sa 8 godina starijom partnerkom, za koju mnogi komentarišu da i te kako liči na njegovu maćehu

Otac i SIN imaju ISTI UKUS: Ko je verenica Donalda Trampa mlađeg koje NEVEROVATNO podseća na Mileniju Tramp?!

Printscreen/Instagram

Najstriji sin Donalda Trampa, Donald Tramp Mlađi (45), poznati političar, aktivista, biznismen i bivši voditelj, staje uskoro (ponovo) pred oltar!

Sin bivšeg američkog predsednika i njegove prve supruge Ivane Tramp verio se sa svojom izabranicom u tajnosti, piše Page Six. 

Ipak, to u njegovom životu nije nikakav novitet, s obzirom na to da su on i Kimberli Gilfojl (53) vereni već godinu dana! Verenički prsten na ruci američke voditeljke i Trampove savetnice sijao je na novogodišnjoj fotografiji koju je objavila, a iako su ga mnogi tek sada primetili, njih dvoje su se verili još za prošlu Novu godinu. Doduše, zbog čuvanja intime čekali su čak godinu dana da to i obelodane, piše Glossy.

 

 

Don, ti si jak, pametan, hrabar, zabavan i ljubav mog života. Jedva čekam da provedemo ostatak života zajedno. Volim te - napisala je Kimberli u opisu najnovije fotografije sa verenikom na Instagramu.

Kako se navodi, oni su oboje fokusirani na decu - jer ih zajedno imaju čak šestoro - i na rad, pa zato nisu govorili o svojoj verdibi. 

Kimberli je prošlog februara otkrila da se oseća kao da je već udata za Trampa. Zanimljivo je da mnogi komentarišu kako ona neodoljivo podseća na suprugu Donalda starijeg, Melaniju Tramp, a sličnost definitivno jeste vidljiva.

Donald Tramp Mlađi se sa Kimberli Gilfojl zabavlja od 2018. godine, kada se razveo od supruge Vanese, s kojom je dobio petoro dece. Gilfojl ima dva braka iza sebe, kao i jednog sina.

Komentari (0)
Loading