Bekvalčeva donela odluku koja MENJA ŽIVOT: Dosta je bilo, ovog puta OSTAVLJAM ZAUVEK!

Sanja Jakšić Vesti 19.08.2021 16:52 0

Nije sramota pasti, sramota je ako se ne ustane

Bekvalčeva donela odluku koja MENJA ŽIVOT: Dosta je bilo, ovog puta OSTAVLJAM ZAUVEK!

Instagram/Bekvalčeva

Nataša Bekvalac objavila je rat cigaretama i trenutno pokušava da prestane da puši. Oni koji su strastveni pušači dobro znaju koliko je teško odvići se od cigareta.

Lepa Novosađanka više puta je pokušavala da ostavi ovu groznu naviku, ali joj se uvek vraćala. Ovog puta, nada se da je zaista došao kraj i vreme da se okrene zdravijem načinu života!

 

 

Baš kao i mnogi pušači koji reše da ostave svoju lošu naviku, prolaze kroz naporne i teške apstencione krize. Tako je i Nata priznala svojim fanovima na Instagramu da je agresivna, nervozna i ne može da prekine da razmišlja o cigaretama.

Printscreen/Instagram

 

- Ovo je doslovno isterivanje đavola! Egzorcizam ljudi! I toliko žderem, to su kilogrami hrane, poludeću. Ljudi, dan 5. bez cigarete. Ovo je strašno kako se ja osećam. Jako sam nervozna, agresivna, osetljiva... Doslovno sam opasna po okolinu - napisala je Bekvalčeva i dodala:

- I svi me nerviraju i sve me nervira i sinoć sam iz kante za đubre, negde oko tri časa nakon ponoći vadila ostatke palačinki koje je Hana naručila. Preko tih ostataka je bilo još smeća, samo da dodam. A ovo što sada radim, ljudi da li je realno da mene ne mrzi da pravim puding sa plazmom i da molim Boga da mi neko ne uđe u kuhinju i ne daj Bože traži da podelimo! Ne želim da delim svoj dezert! To me usrećuje! Ja sam emotivno rastrojena! - napisala je Nataša, ali se tu nije zaustavila.

Printscreen/Instagram

 

- Ja sam nepušač! Nikada više neću zapaliti cigaretu, ali jako mi je teško, jako patim, ovo je preemotivno za mene, ja sam volela cigarete - otkrila je plavokosa dama.

Printscreen/Instagram

 

Nato, držimo ti fige i nadamo se da ćeš ovog puta uspeti i izdržati do kraja!

 

Komentari (0)
Loading