NAJPLAĆENIJI MODEL na svetu danas SLAVI ROĐENDAN: Imala je SUROVO detinjstvo, brala je KROMPIR, a morala je da obavlja i "MUŠKE" poslove!

Vesti 06.01.2022 10:15 1

Irina Šajk je definitivno jedna od najlepših žena na svetu, a malo je poznato da je život nije uopšte milovao

NAJPLAĆENIJI MODEL na svetu danas SLAVI ROĐENDAN: Imala je SUROVO detinjstvo, brala je KROMPIR, a morala je da obavlja i "MUŠKE" poslove!

Profimedia

Irina je odrasla je u malom ruskom gradu, kao Irina Valerejevna Šajkislamova. Tek što je prevali četrdesetu, otac joj se razboleo i preminuo, a Irinina majka je ostala je morala sama da vodi računa o svojim ćerkama.

- Preživeli smo uzgajajući povrće koje smo potom prodavali. Morala sam da berem krompir i paradajz jer sam samo tako mogla da zaradim u našem malom gradu. Tokom leta, 30 dana sam krečila u lokalnoj bolnici, za šta sam dobila 20 dolara. I danas doniram toj bolnici i srećna sam što mogu da uzvratim ono što su mi pružili tada  - rekla je popularna manekenka.

Irina je rekla i da su ljudi često mislili da dolazi iz Brazila, zbog karakterističnih crta lica i egzotične lepote. Taman ten  je zapravo nasledila od oca, koji je bio Tatar, a svetle oči od majke, koja je bila tipična Ruskinja. 

Put od trnja do ruža

NAJPLAĆENIJI MODEL na svetu danas SLAVI ROĐENDAN: Imala je SUROVO detinjstvo, brala je KROMPIR, a morala je da obavlja i

Profimedia

 

Irina nije želela da se bavi modelingom, njen san je bio da postane novinarka. život je slučajno odveo u drugom smeru. Irinina majka je želala da u svet mode uvede svoju mlađu ćerku, alisu zaposleni u modnoj agenciji odmah primetili mladu Irinu koja se ubrzo otisnula sa njima u svet. Sa 18 godina otputovala je u Moskvu gde je napravila portfolio, a zatim je svoj put nastavila u Evropi.

-Kada sam počinjala u Parizu, nisam imala ništa da jedem. To je bila prekretnica za mene jer nisam odustala. Znala sam da ne mogu da se vratim kući a da ništa nisam postigla, pa me je to motivisalo da radim još napornije- prisetila se Irina. Nije prošlo mnogo vremena i već je bila u Holivudu.

Njenu manekensku karijeru obeležile su naslovne strane časopisa Vog, ali i saradnje sa najpoznatijim brendovima  poput Kristijan Diora, Šanela i Viktorije Sikret. Posebno se izdvojila saradnja sa  Donatelom Versaće, koja je Irinina dugogodišnja prijateljica. 

Mnogi tvrde da Irinina lepota nije prirodna i da je imala mnogobrojne intervencije, međutim fotografije iz mladosti to demantuju.

Ljubavni život

NAJPLAĆENIJI MODEL na svetu danas SLAVI ROĐENDAN: Imala je SUROVO detinjstvo, brala je KROMPIR, a morala je da obavlja i

Profimedia

 

Nakon petogodišnje veze sa Kistijanom Ronaldom, ušla je u romansu s glumcem Bradlijem Kuperom, ali su brzo okončali brak. Iz braka sa planetarno popularnim glumcem  ima ćerku. Oni danas provode dosta vremena zajedno, a fanovi se nadaju pomirenju.

Kružile su glasine i da Ronaldo i Irina imaju dete, no ispostavilo se da to nije istina, već da su to želje obožavalaca. Glasine su počele da kruže jer je identitet majke jednog Ronaldovog djeteta i dalje nepoznat javnosti. 

Danas slavi 36. rođendan

Irina danas proslavlja 36. rođendan. Ova mlada žena uzor je mlađim generacijama, a razlozi za to su mnogobrojni.

-Moj otac je umro kada sam imala 14 godina i naučila sam da budem jaka žena od moje majke i bake, koja je moj heroj - rekla je Irina u jednom intervjuu. 

Irina je danas heroj mnogim devojčicama, a one sanjaju da budu baš kao ona.

Komentari (1)
Loading
Tosa
12.01.2022 23:14

Krompir se ne bere vec vadi.