"Ona mora na psihijatriju": Britni objavljuje uzemirujuće snimke i svi se plaše da će učiniti nešto JEZIVO

Vesti 08.01.2022 09:00 1

Britni Spirs nastavlja da šokira javnost

"Ona mora na psihijatriju": Britni objavljuje uzemirujuće snimke i svi se plaše da će učiniti nešto JEZIVO

Tanjug/Ap

Uprkos činjenici da se oslobodila starateljstva, koju je nad njom imao njen kontroverzni otac Džejmi Spirs, Britni uopšte ne deluje zadovoljno. 

Popularna pevačica čitavih 13 godina nije mogla da donosi odluke samostalno, a saa je očglidno i da su posledice ostale.

Britni se poliva vodom, kao da igra u filmu za odrasle

Poslednji video na kome se Britni pohvalila novim kupaćim kostimom deluje prilično uzmnemirujuće, a čini se i da mu definitivno nije mesto na instagramu. - Ovo je moj prvi kupaći kostim visokog struka ikad ...Mom vereniku se dopada, ali ja nisam sigurna .... Ludo je kul jer ga možete podesiti i visoko i nisko - napisala je ispod objave Britni.

U jednom trenutku se vidi i da se poliva bocom vode, a taj deo više podseća na uvod u film za odrasle nego na objavu koja je prikladna za ovu društvenu mrežu.  Potoji mogućnost da je i sama pevačica toga bila svesna, jer je neosporna čijenica da je isključila mogućnost ostavljanja komentara.

 

Možda ovo i ne bi bilo toliko šokantno, da Britni prethodno nije objavila sliku na kojoj pozira potpuno gola.

-Energija slobodne žene, nikad bolji osjećaj- napisala je pevačica ispod ove objave na kojoj je takođe uvela zabranu komentarisanja.

 

Zbog šokantnih objava, ona je ponovo zabrinula obožavatelje koji smatraju da joj je definitivno  potrebna pomoć. Sigrurno je da je Britni prošla dosta toga, ali i dalje je dobro znati da ima ljude koji je podržavaju i bodre. Ovo joj definitvino nije potrebno da privukla pažnju -mišljenje je mnogobrojnih fanova.

Komentari (1)
Loading
Dule
08.01.2022 11:20

Sirota Britni - radi na instagramu isto što i ostale - nju bi u ludnicu zbog toga, a druge niko ne dira