Sve TRAGEDIJE poznate pevačice: Imala je OPASAN zahvat na materici, postala MUSLIMANKA, a sada je izgubila SINA!

Najžena Vesti 08.01.2022 13:44 0

Vest da je Irska policija danas pronašla beživotno telo sina poznate Šinejd O Konor uznemirila je svetsku javnost

Sve TRAGEDIJE poznate pevačice: Imala je OPASAN zahvat na materici, postala MUSLIMANKA, a sada je izgubila SINA!

Printscreen

Tinejdžer, čiji su roditelji Šinejd i njen kolega irski muzičar Donal Luni, prijavljen je kao nestao ranije ove nedelje.

Irska policija izdala je zvaničan izveštaj u kojem se poziva na informacije 6. januara nakon što je Šejn nestao iz oblasti Dablina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Promiwood (@promiwood)

 

TRAGIČNI SCENIRIJI SU SE SAMO NIZALI

Irska muzičarka tokom proteklih nekoliko godina muzički stejdž izamenila je boravkom u bolnici zbog niza zdravstvenih problema sa kojima se suočavala.

Nakon rizične operacije histerektomije, u okviru koje joj je odranjen gornji deo materice, Šinejd se oporavila, te rešila ginekološke probleme.

Policija pronašla njegovo BEŽIVOTNO telo: Poznatoj prevačici PREMINUO SIN, oglasila se NEUTEŠNA MAJKA!

 

Ipak period nakon operacije je bio veoma težak za nju, posebno što su je mnogi ljudi napustili onda kada joj je bilo najteže.

- Moram u Hitnu! Ne mogu normalno da dišem! Pišem vam ovo jer sam usamljena. Priča mog života. Volela bih da nisam sama na ovom svetu. Valjda nekome nešto značim posle svih ovih godina. U šoku sam jer sam ovoliko usamljena – napisala je pevačica svojevremeno.

PROMENILA VERU, PA PONOSNO PRISVOJILA ISLAM

 

 

U poruci na Tviteru je 2008 godine objavila da je postala muslimanka, pa se zahvalila kolegama muslimanima na podršci.

Prva fotografija Šinejd sa burkom izazvala je lavinu reakcija i raznih komentara.

Rekla je da je njena odluka „prirodni zaključak bilo kog inteligentnog teologa“ i postavila video u kome izvodi adhan – islamski poziv na molitvu.

POCEPALA PAPINU SLIKU NA JAVNOM NASTUPU

 

 

Pevačica je izazvala je brojne kontroverze 1992. kada je u televizijskom programu uživo u Americi pocepala fotografiju pape.

Ne obaveštavajući nikoga o svojoj nameri, nakon izvođenja a kapela verzije pjesme „War“ Boba Marlija, O'Konor je izvadila fotografiju pape Jovana Pavla Drugog. Pocepala ju je pred kamerama, uzvikujući: „Borimo se protiv pravog neprijatelja!“

Sedam godina kasnije, rukopolagala je otcepljenjem crkve u Lordesu. Katolička crkva, koja ne dozvoljava ženama da budu sveštenice, nije priznala ceremoniju.

O'Konor je pocepala Papinu fotografiju mnogo pre nego što je javnost bila upoznata sa tim da katolička crkva prikriva zlostavljanje djece. I dan-danas se ne kaje zbog kontroverznog performansa. Štaviše, O'Konor smatra da je ovo jedna od najboljih stvari koje je uradila. Međutim, iako ne žali zbog „incidenta“, činjenica je kako je javna pobuna protiv Vatikana označila početak kraja uspešne karijere.

OPTUŽILA POKOJNOG PRINCA ZA ŽESTOK NAPAD

- Više puta je pokušao da me prebije, a ja sam se branila. Nije šala. To je bilo zapravo zastrašujuće iskustvo. Jedne noći me je pozvao u kuću. Otišao je i doneo jastuk napunjen nečim tvrdim, pokušala sam da pobegnem. Jurili smo se oko njegovog automobila, pljunula sam u njega, a on je pokušao da me udari -  navela je ona, tvrdeći da se sve desilo kada je odbila da bude njegova štićenica i da je Prins tada bio na drogama.

 

 

Komentari (0)
Loading