"Je l' ti to UNUKA?" Popularni glumac je VERIO 40 godina mlađu glumicu, GORELE su društvene mreže od UVREDLJIVIH komentara

Vesti 08.01.2022 17:59 0

Dolf Lundgren (64), koga pamtimo po ulozi Ivana Draga u filmu "Roki 4" mnoge je iznenadio kada je na društvenim mrežama čestitao praznike sa svojom partnerkom - fitnes instruktorkom Emom Krokdal (25)

"Je l' ti to UNUKA?" Popularni glumac je VERIO 40 godina mlađu glumicu, GORELE su društvene mreže od UVREDLJIVIH komentara

Profimedia

 

Glumac je pre nekog vremena verio Emu, a javnost je tada ostala šokirana, jer je ona čak 39 godina mlađa od njega.

 

 

Glumac je u julu 2020. godine na svom Instagramu podelio fotografiju na kojoj grli Emu, a ona pokazuje ruku sa prstenom: "Nešto vrlo posebno dogodilo se ovde u Švedskoj", napisao je on tada, piše Superžena.

Njihov odnos ostao je misterija i dan-danas, te javnost često kritikuje da fitnes instruktorka podseća na Dolfovu stariju ćerku Idu: "Izgledaju kao otac i ćerka, i što je najgore, liči na njegove ćerke", čest je komentar na mrežama.

 

 

Uprkos podrugljivim komentarima na njegovu izabranicu, Dolf tvrdi da su njegove ćerke prihvatile Emu:

- Naš odnos razvijao se polako, nismo žurili, dali smo sebi vremena da se upoznamo pre nego što smo počeli da živimo zajedno. Što se tiče razlike u godinama, bio sam svestan da će biti pomalo čudno, možda i neprijatno, kazati mojim ćerkama Idi (24) i Greti (20) za Emu. Ali srećom, one su emocionalno vrlo zrele devojke i odmah su je prihvatile. Ako sam ja srećan i one srećne - rekao je nedavno Dolf.

Takođe, na nedavnim slikama, razlika u godinama je više nego očigledna, pa su ga neki pratioci pitali da li mu je Ema unuka?

 

 

 

Komentari (0)
Loading