Kejt Midlton slavi 40. rođendan: Povodom ove proslave spremila je FENOMENALNO iznenađenje za sve fanove

K.Ć Vesti 09.01.2022 20:30 0

Kejt Midlton danas 9. januara puni 40 godina. Ovom prilikom Kensingtonska palata (po tradiciji) objavila je njen najnoviji portret

Kejt Midlton slavi 40. rođendan: Povodom ove proslave spremila je FENOMENALNO iznenađenje za sve fanove

Shutterstock

Ipak, ljubitelji kraljevske porodice su imali pravo iznenađenje. Predstavljene su im tri fotografije. Vojvotkinja na njima izgleda blistavo, dostojanstveno i otmeno. Nije ni čudo što su fotografije brzo ukrale srca njenih obožavatelja.

Kejt Midlton je trenutno jedna od najfotografisanijih žena na svetu (i rangirana je na listi uticajnih osoba časopisa Time).

Supruga princa Vilijama uspešno kombinuje funkcije prinčeve supruge (druge po redu za tron) i majke troje dece, sa dobrotvornim radom i ispunjavanjem zadataka visokog člana kraljevske porodice. Mešanjem, poniznost i skromnost sa kojom obavlja sve svoje dužnosti izazivaju divljenje. Sada je vojvotkinja od Kembridža ponovo u centru pažnje. Slavi 40. rođendan. Ovo je poseban dan ne samo za njene rođake, već i za fanove okupljene skoro širom sveta.

Po tradiciji, Kensingtonska palata neposredno pre rođendana Kejt Midlton objavila je njen novi portret.

 

 

- Sa zadovoljstvom objavljujemo rođendanski portret vojvotkinje od Kembridža - potpisali su fotografiju predstavnici Kembridža i dodali da je to jedan od tri portreta Kejt Midlton, koji iduće godine ide u Nacionalnu galeriju portreta - instituciju čiji je pokrovitelj supruga princa Vilijama. Autor je Paolo Roversi.

Novi portret vojvotkinje od Kembridža začas je napravio senzaciju na internetu. "Kao kraljica!" – naglasili su korisnici Instagrama. Iako su nas ljudi sa Kembridža navikli da do sada pravimo nešto manje formalne fotografije. Sama fotografija počela je da se pojavljuje na sajtovima širom sveta.

A kako izgledaju druga dva portreta vojvotkinje? Druga fotografija je bila manje zvanična. Vidimo krupni plan nasmejanog Kejtinog lica - ovaj osmeh dobro poznajemo sa drugih fotografija žene princa Vilijama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

 

Treći i poslednji portret vojvotkinje je onaj u fenomenalnoj crvenoj haljini direktno iz modne kuće Alekander McKueen . Ceo stajling upotpunjen je nakitom u kome smo ranije mogli da vidimo članove kraljevske porodice, uključujući i samu Elizabetu II.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

 

Komentari (0)
Loading