Ko je PRELEPA voditeljka, devojka Noletovog brata? Uspešna i PREZGODNA, Novaku je poslala SNAŽNU poruku

Vesti 12.01.2022 14:40 0

Saška je voditeljka i zvanična devojka Đorđa Đokovića

Ko je PRELEPA voditeljka, devojka Noletovog brata? Uspešna i PREZGODNA, Novaku je poslala SNAŽNU poruku

Printscreen/Youtube

 

Nakon što su mediji objavili da je najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković u vezi sa atraktnivnom voditeljkom Saškom Veselinov, ona se oglasila.

Već nekoliko dana nagađa se o njihovom odnosu, a Đorđe, ali ni Saška, do sada, nisu se oglašavali i govorili na tu temu.

 

 

Međutim, lepa voditeljka je sada objavila zajedničku fotgrafiju sa Novakovim bratom uz jasnu poruku, a mnogi smatraju da je to upravo javna potvrda njihove romanse.

– Ljubav je moj odgovor na sve – napisala je Saška uz sliku na kojoj su ona i Đorđe fotografisani na, kako izgleda, jednom sportskom događaju.

 

 

Đorđe i Saška zajedno su oko godinu dana, ali su do sada uspešno uspevali da svoju privatnost sačuvaju za sebe.

 

 

Sašku, koja radi kao voditeljka na jednoj sportskoj televiziji, šira javnost je upoznala 2017. godine kada je izabrana za prvu pratilju Mis YU takmičenja.

Ona je veoma aktivna na Instagramu, gde je prati više od 20.000 ljudi, a svakodnevno objavljuje svoje fotografije, a pratioci je obasipaju brojnim komplimentima.

Pre dva dana je Novak bio zatvoren u Australijskom hotelu. Tim  povodom se Saška oglasila na svojoj društvenoj mreži Instagram i poslala mu snažnu poruku:

 

 

Komentari (0)
Loading