Glumica Paulina Manov SMRŠALA 30 kilograma: Čuvana Ljiljana iz "Tome" otkrila svoju dijetu

J.V. Vesti 20.12.2023 15:00 0

Glumica Paulina Manov smršala je čak 30 kilogama za 15 meseci, a borbu sa viškom kilograma ušla je nakon porođaja

Glumica Paulina Manov SMRŠALA 30 kilograma: Čuvana Ljiljana iz "Tome" otkrila svoju dijetu

Printscreen/Youtube

Njena borba kako kaže nije bila laka, ali je uspela:

“Mršavila sam dva kilograma mesečno. Borila sam se za svaki gram jer ne postoje čarobni štapići kojima ćete rešiti problem. Tablete za mršavljenje ne samo što su nezdrave već mogu da ostave kobne posledice. A i kilogrami se vraćaju”, priča zvezda serije „Kamiondžije d.o.o“ za i dodaje da je bilo veoma teško da zadrži zdrave navike na duže staze:

“To je borba sa samim sobom, koja je najteža. Lako je naći mane drugim ljudima i reći: „Ovaj je debeo, ružan ili se nije lepo obukao“, a prema sebi smo blagonakloni”, rekla je glumica.

 

 

Glumica je ispričala da joj je otac umro pre trudnoće i tada je drastično smršala, ali kada je ušla u trudnoću opustila se i počela da jede u ogromnim količinama:

“Doživela sam veliki stres pre trudnoće, jer mi je tata umro. Tada sam drastično smršala, jer sam bila tužna. Kada sam ostala u drugom stanju, opustila sam se, pa sam jela u velikim količinama. Pošto obožavam testo i slatkiše, to sam i najviše jela. Mislila sam da će, kada se porodim, kilogrami otići, ali nije bilo tako. Imala sam novo telo, kao da se još jedna osoba obmotala oko mene! Nisam imala ogledalo, ali videla sam se u izlozima u prolazu. Tada sam se zapitala: „Ju, ko je ovo?” Ne samo što drugi nisu mogli da me prepoznaju već nisam mogla ni ja samu sebe! Glumica je shvatila da je vreme za dijetu čim je prestala da doji. Na početku sam bila na rigoroznoj dijeti od raznih pasuljčića koji se kuvaju. Nema hleba, mesa, mlečnih proizvoda, šećera… Na tom režimu sam bila pet krugova, po 14 dana. Međutim, godinama nisam mogla da pronađem svoj jelovnik. Bila sami na hrono ishrani, na autofagiji, da bih na kraju shvatila da mi najviše prijaju voće i povrće. Ponekad pojedem ribu i jaja, ali meso mi ne prija, to sam izbacila”, priča Paulina i savetuje kako da se reše viška kilograma.

 

 

“Najbolje je konsultovati se sa nutricionistima šta i kada da jedete. Pre toga je neophodno psihički se pripremiti za borbu. Ako pogrešite i pojedete nešto što ne bi trebalo, nije strašno ako sutradan nastavite svoj režim ishrane. I meni se desi da pojedem čokoladu, jer ostavljanje šećera je teško, kao da se skidate sa droge. Kada nastupe krize, najbolje je izaći napolje ili popiti vodu, čajeve za izbacivanje tečnosti, limunadu. Čaj od đumbira je dobar, jer ljutina može da otkloni osećaj gladi”, rekla je podelila sa svima svoj jelovnik:

Doručak: Domaći hleb bez kvasca, mladi sir i zelena salata sa paradajzom.

Ručak: Riba i salata.

Večera: Kiselo mleko sa čija semenkama.

Trik savet: Fizička ativnost je obavezna, ali to ne znači da možete da jedete više ukoliko trenirate. To je zamka u koju često ljudi upadaju.

Komentari (0)
Loading