DEVEDESETIH je bila najpopularnija PEVAČICA u SRBIJI: Nestala je sa estrade pre 16 godina, a evo kako Maja sada izgleda i čime se bavi!

Vesti 14.01.2022 11:45 0

Prva pevačica grupe „Luna” Maja Marković danas ima 41 godinu, ali i danas izgleda kao devojčica

DEVEDESETIH je bila najpopularnija PEVAČICA u SRBIJI: Nestala je sa estrade pre 16 godina, a evo kako Maja sada izgleda i čime se bavi!

Printscreen/Instagram

Pesma Maje Marković "Naša ljubav" i danas je jedna od omiljenih , a izvodi se i na svadbama,pa je parovi  često biraju za prvi ples.

Grupa „Luna” na muzičkoj sceni se pojavila pre skoro 26 godina. Čeda je zbog čarobnog glasa u tom periodu izabrao Maju, a već sa prvim pojavljivanjem  su omađijali publiku. U kratkom vremenskom periodu postali su omiljeni bend mladih, a hitovi popu : „Devet i po nedelja”, "Ne razumem ja" „Zeleno”, .slušaju se i dans.

Gde je sad Maja?

Maja se nakon napuštanja grupe „Luna” odlučila za solo karijeru, ali kako sve nije elela da pravi rayne kompromise , pevačica se povukla sa javne scene i udala za muzičara Sinišu Cvetkovića Ludviga, sa kojim je osnovala jednu produkcijsku kuću.

Nekadašnja pevačica grupe „Luna” danas je aktivna na društvenim mrežama, o čemu svedoče i brojne fotografije sa raznih destinacija. Ono što je posebno interesantno je da se Maja apsolutno nije promenila, pa je čak i zadržala figuru i način oblačenja iz devedesetih. Na trbušnjacima mogu samo da joj pozavide mnogo mlađe koleginice.

 

Nakon Maje, deo grupe Luna bile su Kristina Čanković, koja je odmah došla nakon Markovićke, a zatim Zejna Murkić i Lidija Jadžić, potom Ivana Krunić, a sadašnja pevačica jeste Teodora Mijušković. Ipak zlatno doba ove grupe, vezuje se isključivo za Maju.

Komentari (0)
Loading