POZNATA manekenka dobila BLIZANCE: Sve do kraja trudnoće, NJENE FOTOGRAFIJE su šokirale JAVNOST, a pratioci su je zbog jedne NEBITNE stvari napadali!

Vesti 14.01.2022 15:25 0

Ešli Grejem, najpoznatijia"plus sajz" manekenke, porodila se pre par dana i na svet donela dva dečaka

POZNATA manekenka dobila BLIZANCE: Sve do kraja trudnoće, NJENE FOTOGRAFIJE su šokirale JAVNOST, a pratioci su je zbog jedne NEBITNE stvari napadali!

Printscreen/Instagram


- Džastin [Ervin] i ja smo tako uzbuđeni što možemo da podelimo da su naši dečaci ovde. Rođeni su rano jutros kod kuće i srećni su i zdravi napisala je Grejem na svom Instagram Storiju, koji je ubrzo obrisala, a još uvek nije objavila fotografije dece.

Porodica je u septembru saznala da će dobiti sinove blizance. Na snimku na Instagramu snimljenom na u to vreme, ona se nasmejala i rekla: „Jesi li ozbiljan? Imaćemo tri dečaka!"

Grejem i Ervin su zajedno inače, više od jedne decenije. Venčali su se  2010. godine, samo godinu dana nakon sastanka u crkvi.

Otkako je postala mama, manekenka se ne libi da priča o mukama koje dolaze zajedno sa roditeljstvom.



„Niko ne govori o oporavku i izlečenju  kroz koje prolaze nove mame“, rekla je svojevremeno Ešli. „Htela sam da vam pokažem da nisu sve duge i leptiri!“

Ešli je inače, tokom cele trudnoće privlačila pažnju javnosti tako što je isticala svoje nago telo. Iako je dobijala mnogo komentara podrške, mnogi su je napali, ali ne zbog fotografija.

Naime, bilo je žena koje su smatrale da nije ok da sa bliznacima bude trudna u 40. nedelji.

- Strašno, moje mišljenje je da blizanci ne treba da budu tako dugo unutra - napisala je jedna obožavateljka izazivajući lavinu komentara.

- Ne znam da li postoji interes da blizanci dočekaju 40 nedelja- dodala je jedna žena.

Najveći broj obožavatelja joj je ipak poželeo sve najbolje i poručio da je kraljica. Ešli se u 40. nedelji porodila u svom domu i na svet donela dva zdrava dečaka.


 

Komentari (0)
Loading