Jedno drugom su najveći "vetar u leđa": Njihova ljubav je jača od svega, a evo kako su Željko i Jovana započeli svoju bajku!

Najžena Vesti 14.01.2022 18:20 0

Bio je dovoljan jedan susret da shvate da su stvoreni jedno za drugo

Jedno drugom su najveći "vetar u leđa": Njihova ljubav je jača od svega, a evo kako su Željko i Jovana započeli svoju bajku!

Printscreen/Instagram

Vest da su Jovana i Željko Joksimović pozitivni na korona virus odjkenula je u svim medijima. 

Oni se nalazi u izolaciji koja uskoro ističe, a njih dvoje se postepeno oporavljaju.

I ovog puta su pokazali da su jedno drugom najveća pordrška, a evo da podsetimo kako je njihova ljubavna bajka počela.

Sudbonosni susret Željka i Jovane dogodio se 2008. godine. Oni su bili angažovani kao voditelji ove ceremonije i baš tada su sevnule varnice, a vrlo brzo su se upustili u ljubavnu vezu. U tom momentu su oboje bili u emotivnim vezama, ali se između njih još tada izgleda desilo "ono pravo". 

"Mislim da se između dvoje ljudi nešto desi ili ne. Ta zaljubljenost koja dolazi kao neka prva emocija, taj neki životinjski instinkt koji ne možeš da sprečiš, meni se dogodilo kada sam imala 27 godina. Pre toga sam bila u jednoj ozbiljnoj vezi i nisam imala nijedan razlog da ne krenem za svojim osećanjima. Mislim da je to bilo poprilično iskreno sa moje strane. Zaljubila sam se i želela sam da živim svoju ljubav i tako sam se odlučila, a i Željko je tako odlučio. I tako postadosmo mi prvi evrovizijski bračni par", rekla je svojevremono voditeljka gostujući u jednoj emisiji na televiziji Pink.

"S jedne strane, i ja sam bila zauzeta, a i on je bio. Nije lako doneti takve odluke, ali kad nema dece, te stvari su lakše. Moraš biti pošten prema sebi. Ma koliko to delovalo teško, onog trenutka kada se zaljubiš ti si već prevario osobu s kojom si u vezi. Jednostavno, ne možeš ništa da uradiš. Kad si zaljubljen, ne planiraš svoj život tako da provodiš vreme s jednom osobom, nego razmišljaš gde ćeš da sretneš tu drugu osobu i sedneš s njom. To je ta istina koju stavljamo kao nešto što je primarno, a ne želimo da je čujemo. Mislim da je pošteno da kažeš osobi preko puta sebe da si se zaljubio i da vidimo šta ćemo", dodala je ona.

Jovana i Željko venčali su se u tajnosti, daleko od radoznalih novinara, na Maldivima 2012. godine, a dve godine kasnije svoju ljubav ozvaničili su i u crkvi. Svoju ljubav krunisali su naslednicima, ćerkicama Anom i Srnom i sinom Kostom.

Komentari (0)
Loading