Sve ŽENE koje su "spajali" sa Đokovićem: Jedna je ZVEZDA modnih pisti, a Noletova PRVA DEVOJKA sada opasno dobro izgleda!

Najžena Vesti 15.01.2022 10:56 0

Novak je uvek privlačio pažnju medija i javnosti, naravno, nikad ovoliku kao sada.

Sve ŽENE koje su "spajali" sa Đokovićem: Jedna je  ZVEZDA modnih pisti, a Noletova PRVA DEVOJKA sada opasno dobro izgleda!

EPA

Još traje drama Novaka Đokovića i preti mu deportacija iz Australije, a navodno i Netflix već priprema dokumentarni film o srpskom teniseru. 

Brak i porodica kao njegova najveća stabilnost

Novak je u braku sa Jelenom više od jedne decenije. Svojom skromnošću, Jelena je očarala Novaka, a njihov brak važi za jedan od najskladnijih.

Međutim, čini se da je pre nego što je sreo Jelenu, Novakov ukus za devojke bio nešto drugačiji.

Ovo su samo neke od dama koje su povezivale sa Novakom Đokovićem. 

Lidija Popović

'Nole je za vrijeme naše veze uvek bio pažljiv i nasmijan, ali to je bilo kada nije imao obveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svijetu sporta. Naravno da Nole nije papučar… Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sjećam', ispričala je Lidija. Lidija je jednom prilikom navodno izjavila i da ona i tenisač godinama imaju platonsku vezu koja traje, a šuškalo se da su se više puta 'sreli' i nakon prekida. Leryn Franco Novaka su 2009. povezivali sa zgodnom bacačicom koplja Leryn Franco (39) iz Paragvaja, no on je demantirao te glasine. Komentirao je šuškanja na konferenciji za novinare na US Openu koja su se pojavila nakon što su bili u isto vrijeme u New Yorku.

Lidija Popović je DJ-ica poznata kao Lady Lee, a nazivaju i srpskom J. Lo. Kako pišu srpski mediji, bila je sa Đokovićem pre nego je postao svetski poznat i najbolji teniser na svetu. Navodno su i prekinuli zbog njegove sportske karijere.

Nedugo nakon prekida s Lidijom Novak je započeo vezu s današnjom suprugom Jelenom. Popović je svojedobno otkrila kakav je bio njen odnos sa Đokovićem.

'Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar… Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sećam', ispričala je Lidija.

Lidija je jednom prilikom navodno izjavila i da ona i tenisač godinama imaju platonsku vezu koja traje, a šuškalo se da su se više puta 'sreli' i nakon prekida.

Lerin Franko

Novaka su 2009. povezivali sa zgodnom bacačicom koplja Leryn Franco (39) iz Paragvaja, no on je demantovao sve te glasine. Komentarisano je nakon konferencije za novinare na US Openu koja su se pojavila nakon što su bili u isto vreme u Njujorku.

Nina Seničar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Srpski mediji su za glumicu i manekeneku Ninu Seničar (36) pisali da je ljubila Đokovića pre nego što je upoznao suprugu Jelenu. Nina i teniser su se poznavali godinama, a jednom prilikom su se pojavile njihove zajedničke fotografije iz Dubaija. Ipak, te glasine nisu potvrđene.

Lauren Fon Der Pol

Da Đoković ljubi kuharicu Lauren Von Der Pool, svjetski mediji su pisali prije 10 godina. Lauren se proslavila radeći s tenisačicama, slavnim sestrama Venus i Serenom Williams, a preko njih je upoznala Đokovića. To se odvijalo 2012. u australskom Perthu.

Novak ni to nije baš komentarisao, no jasno je dao do znanja ko je najvažnija žena u njegovom životu. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading