Tamara Dragičević otkrila zašto nema NIJEDNU scenu sa mužem: "Plakala sam gledajući ga, to me emotivno rastavilo"

Lana Vidović Vesti 17.01.2022 11:28 0

Tamara Dragičević je obeležila 2021. godinu na filmu igrajući ulogu Silvane Armenulić u filmu "Toma", ali joj nije ispunjena jedna lepa želja - da glumi u zajedničkoj sceni sa mužem

Tamara Dragičević otkrila zašto nema NIJEDNU scenu sa mužem: "Plakala sam gledajući ga, to me emotivno rastavilo"

Printscreen/Instagram

 

Petar Benčina, njen suprug, ostvario je, takođe, zapaženu rolu doktora u ovom filmskom događaju godine, a Tamara kaže da ju je baš on rasplakao kad je gledala "Tomu". Posebno su je, naime, potresli kadrovi u kafani, kad Toma Zdravković peva "Ljiljanu". Uz ovu pesmu "doktor" pleše sa svojom bolesnom suprugom Ljiljanom, koju u filmu igra Paulina Manov.

Zli jezici su prigovarali kako ovaj deo filmske priče nema nikakve veze sa realnim događajima, jer čuvena pesma slavnog pevača uopšte nije bila posvećena doktorovoj ženi, niti je ona bila bolesna. Ipak, autori su više puta objašnjavali kako film nije pravljen po realnoj biografiji, a publika je redovno plakala gledajući ples Petra i Pauline.

- Plakala sam kad sam prvi put gledala film i tu scenu - rekla je Tamara za Blic.

 

 

- Bila sam samo obična publika i kao neko ko nema nikakve veze s tim projektom. Scena s Petrom i Paulinom Manov je ključna za ceo film što se tiče emocija. Emotivno rastavlja. Meni je to bilo predivno.

Mlada glumica priznaje da bi veoma volela da deli kadar sa mužem. Prema njenim rečima, to se nije desilo u prošloj, ali bi volela da dočeka u ovoj godini. 

- Čar našeg posla jeste to što nikad ne znamo šta je sledeće. U glumi najviše volim što ne znam šta je taj sledeći telefonski poziv i projekat koji ćemo raditi - rekla je Tamara naglasivši da i Petar i ona pažljivo biraju uloge.

Komentari (0)
Loading