Kardašijanka deli skandalozne fotografije ĆERKE: Ona je našminkana, ofarbana, U ŠTIKLAMA i ima samo DEVET godina!

Vesti 18.01.2022 08:46 0

Kortni Kardašijan javnost nikada nije doživljavala kao uzornu majku

kortni

Shutterstock

Iako je uvek bila na meti kritika, setra Kim Kardašijan je,  sudeći po reakcijama onih koji je prate, ovog puta baš preterala.Nedavno su je prozivali jer je njen stariji sin prilično  dobio na kilaži, a osnovna pretpostavka je da porodica živi isključivo na brzoj hrani.

 Nakon toga podelila je poprilično promiskuitetne fotografije nje i njenog novog dečka Travisa, što i ne bi bilo iznenađujuće i šokontno da ih nije snimila upravo Penelope Disik, devetogodišnja ćerka. Njenom nekadašnjem pertneru Skotu ovo je takođe zasmetalo.

 

Kortni je nakon toga nastavila da tera svoje, a trenutno je na udaru kritikičara jer prikazuje svoje dete, kao odraslu ženu. Tako devetogodišnju devojčicu na Instagramu, možemo viditi skandalozno obučenu i ofarbanu.

Primera radi, za proslavu Nove godine devojčica je nosila dizajnersku haljinu bez bretela, ali su pratiocima posebno upale u oči  papuče sa visokom potepticom koje su napred imale pufnu od perja, a definitivno  ne priliče ovako mladoj osobi.

 

Nakon niza prilično čudnih  fotografija,usledile su i kritike pratilaca.

 "Praviš od svoje ćerke prostitutku", "Kakav primer daješ drugima","Devojčica, a nosi haljinu kakvu nose odrasli, šta je s tobom ženo" "Da nije malo mlada za farbanje kose i tolike štikle", samo su neki od komentara upućni Kardašijanki

 

Iako su fanovi sigurni da je Kortni omanula, kada je vaspitanje dece u pitanju, čini se da ona uopšte ne obraća pažnju na komentare i da ćemo skandalozna izdanja male Penelope, tek viđati u budućnosti.

Komentari (0)
Loading