Devojka Kristijana Ronalda snima SERIJU: U dokumentarcu će pričati o tome kakav je FUBALER, a otkriće i da li će biti SAVDBE

K.Ć Vesti 18.01.2022 21:30 0

Heorhina Rodrigez, devojka Kristijana Ronalda najavila je svoju seriju u kojoj će otkriti kakav je zapravo Ronaldo, ali pričaće i o svojoj prošlosti

Devojka Kristijana Ronalda snima SERIJU: U dokumentarcu će pričati o tome kakav je FUBALER, a otkriće i da li će biti SAVDBE

Printscreen/Instagram

Heorhina je radila razne poslove za skromnu platu, dok nije našla svog princa, a danas živi bolje od svake princeze na svetu.

Rodrigezova je sa samo 27 godina postala poznata u čitavom svetu zbog svoje emotivne veze sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom. Ona rado deli svoje trenutke sa decom i Ronaldom. 

- Umesto da živim u svom snu, rekla bih da živim svoj san - istakla je manekenka u intervjuu za španski magazin Hola!

Iako Heorhina sada ima na raspolaganju sav luksuz milionske plate svog verenika Kristijana, ona nikada neće zaboraviti svoje poslove na kojima je imala skromnu platu i ne stidi se svoje prošlosti u kojoj je vredno radila.

- Bila sam pomoćnik u kupovini, konobarica i radila sam kao čistačica i uživala sam u svim tim iskustvima - rekla je.

Krajem januara izlazi dokumentarna serija “Ja sam Heorhina”, za koju je najavljeno da će Ronaldo biti otvoreniji nego inače i pričati o svojim osećanjima prema njoj.

- Volim da ga slušam kako govori te stvari, a ipak volim da delim svoju dnevnu rutinu sa njim. Možda će ljude iznenaditi kada ga čuju da to govori, ali ja provodim svaki dan sa njim i on se ponaša tako da se osećam posebno jer mi daje do znanja da sam žena njegovog života -  rekla je.

Manekenka je takođe rekla da je veoma zahvalna za svoj život u Mančesteru nakon što se par preselio tamo jer je Kristijano potpisao ugovor sa fudbalskim klubom Mančester junajted. Ipak, kako mu na poslovnom planu nije krenulo onako kako je zamislio, mnogi spekulišu da će se fudbaler zbog nedostatka golova iseliti iz tog grada.

Podsetimo, Rodrigez i Ronaldo dobili su ćerku Alanu (4), a on ima sina Kristijana Ronalda Juniora (11) i blizance, ćerku Evu i sina Matea (4) koje je dobio uz pomoć surogat majki.

Žena je ranije otkrila da se nije mnogo ugojila i da je oduvek želela veliku porodicu, pa je srećna što sa fudbalerom očekuje blizance. 

- U ovim trenucima se brinem o sebi i do sada nisam dobila mnogo kilograma. Imala sam dosta jutarnjih mučnina na početku, ali sada sam dobro - rekla je.

Njihova veza oduvek je bila pod lupom javnosti, a naročito sada kada čekaju blizance i kada su mnogi očekivali da će se venčati. Ipak, priča se da se to neće dogoditi jer to ne odobrava njegova majka Dolores za koju je fudbaler jako vezan. Majka fudbalera smatra da je Heorhina sa sinom iz pogrešnih, odnosno finansijskih razloga, ali je u retkim javnim nastupima uvek hvali i tvrdi da se slažu. Heorhina se sa druge strane nikada ne dotiče teme žene koja mu je i dalje najvažnija u životu...

Komentari (0)
Loading