Arijana Grande zaradu od spota poklanja deci, ali ONO u šta ulaže MILIONE, ostaviće vas bez reči

Najžena Vesti 30.06.2021 14:40 0

Specijalno iznenađenje je došlo na kraju spota kada je Arijana rešila da zvanično predstavi novog dečka, Daltona Gomeza

Arijana Grande zaradu od spota poklanja deci, ali ONO u šta ulaže MILIONE, ostaviće vas bez reči

Pixbay

Arijana Grande objavila je da će, u saradnji sa kompanijom BetterHelp, podeliti milion dolara kao podršku za promociju psihološke terapije.

Navela je kako je uzbuđena što sarađuje sa pomenutom kompanijom. Smatra kako psihološka terapija ne bi trebala da bude privilegija koju imaju samo neki ljudi, već da mora da bude dostupna svima. Arijana zna da ovo ne predstavlja dugoročno rešenje problema, ali ipak je želela da sve ovo uradi kako bi ohrabrila ljude da shvate da nije sramota zatražiti pomoć.

„Nadam se da ćete iskoristiti ovu mogućnost i posetiti stranicu pomoću koje ćete biti spojeni sa sertifikovanim psihologom u trajanju od mesec dana. Nakon toga ćete imati opciju da obnovite pretplatu i nastavite s terapijom. Nadam se da će ovo biti korisna početna tačka i da ćete napraviti mesta za ovo u svom životu. Zaceljivanje nije jednostavno, ali vredni ste truda i vremena. Zahvaljujem se BetterHelp-u i jedva čekam da zajedno uradimo još stvari“, napisala je Arijana.

BetterHelp je portal koji posetiocima pruža direktan pristup uslugama u oblasti mentalnog zdravlja. Omogućuje psihološku terapiju putem interneta, telefonskih poziva ili poruka.

Podsetimo, Arijana Grande udala se za agenta za prodaju nekretnina Daltona Gomeza. “Svadba je bila mala i intimna, s manje od 20 ljudi. Par i njihove porodice ne mogu biti srećniji”, rekao je Arijanin portparol za Pipl.

Arijana je prošle godine predstavila svog novog dečka Daltona Gomeza u spotu koji je uradila sa Džastinom Biberom za njihovu duetsku pesmu „Stuk vith U“, koju su snimili u karantinu i nedavno objavili.

Spot je posebno zanimljiv što su osim brojnih javnih ličnosti uključili i svoje fanove, a zarada od njega namenjena je za novčanu pomoć deci kojoj je to neophodno.

 

Komentari (0)
Loading