Posle 11 sati POROĐAJA čula je "O MOJ BOŽE": Ni sama nije verovala da je rodila TAKVO dete, geni su se poigrali s njom

Vesti 31.07.2022 15:15 0

Eboni Lampkin je rodila dečaka sa riđom kosom, iako ni ona ni njen suprug u porodici nemaju nikog sa tom netipičnom bojom kose, posebno za tamnopute ljude

Posle 11 sati POROĐAJA čula je "O MOJ BOŽE": Ni sama nije verovala da je rodila TAKVO dete, geni su se poigrali s njom

Printscreen/Facebook

 

Njenu ispovest Blic Žena je prenela u celosti:

"Mislila sam da je to što sam postala deo mornarice SAD najneverovatnija stvar koja mi se ikada dogodila. Onda sam postala majka, nisam mislila da može da bude bolje. Sve dok mi se nije rodio sin Metju. Imala sam dvoje dece. Sve je bilo savršeno tokom trudnoće. Moja snaha je napravila ultrazvučne slike koje su pokazale savršeno zdravog dečaka. Sa puno kose. Ono što nismo znali je da je ta kosa crvena! Da, crvena kosa.... Nisam mogla da verujem, kao ni doktori i medicinske sestre. Ja sam Afroamerikanka i to je poslednje što sam očekivala.

U trenutku kada se rodio prvo što sam čula bilo je: "O, moj Bože". To je psolednja stvar koju bilo koja žena želi da čuje, posebno nakon što je upravo provela 11 sati rađajući bebu. Ipak, pre nego što sam stigla da počnem da paničim, medicinska sestra je nastavila da govori: "On ima CRVENU kosu". Ćutala sam dobrih 10 sekundi, a onda sam je zamolila da okupa bebu par puta. Ona ga je okupala 3 puta pre nego što se vratila i rekla mi: "Ne vredi, mama, imate malog riđokosog dečaka".

Svi su bili u čudu zbog njega. Bilo je to zapanjujuće, crvenokosa beba upravo je izašla iz stomaka jedne Afroamerikanke. Verujte mi, i ja sam bila šokirana. Dolazili su da ga vide medicinske sestre i doktori iz cele bolnice. Nikada nisu videli ništa slično.

Naravno, bilo je i ima spekulacija. Ne mogu da izbrojim koliko sam puta morala da objašnjavam da nije usvojen, da nije moj posinak i da nije albino. Da sam mu mama, a ne tetka, kuma ili dadilja. Niko nikada ne veruje da je moj sin. Ili ako veruju uvek pretpostavljaju da je nasledio crvenu kosu od oca. U stvari, oba roditelja moraju da nose gen MC1R da bi dete nasledilo riđu kosu.

Naravno, bilo je i puno pozitivnih reakcija. Ljudi su uvek iznenađeni njegovom kosom, posebno kad smo zajedno. Obično mi svaki stranac kog sretnem ispriča sve o crvenokosima u svom porodičnom stablu. Njihovi prijatelji, sestre, ujaci, rođaci ili braća imali su riđu kosu. Samo se smejem i slušam. Obično mi ne smeta, osim kada sam u žurbi. Svi vole da dodiruju njegovu kosu. E to mi je smetalo, jer ko to prilatzi tek tako i dodiruje tuđe dete? Ali, sada uspevam da ih ljubazno zamolim da to ne rade.

S druge strane, uvek su tu i negativni i nepristojni ljudi. Moja dva sina i ja smo jednog dana čekali u redu da kupimo picu kada me jedna žena upitala da li mi se dopada posao dadilje. U početku nisam shvatila šta me pita, pa sam odgovorila: "Ne znam, nikada ranije nisam razmišljala o tome?". Ona mi je rekla: "Pa zar ti nisi njihova dadilja"? Uzvratila sam joj da su to moji sinovi. Pogledala je Adama sa njegovom tamnoputom kožom i tamnom kosom i rekla: "Možda on, ali beli malo dečak nikako". To me je toliko naljutilo.

Jednom je jedna starija bela žena pozvala policiju, misleći da kradem dete jedne prolaznice. Čak sam ispitivana u policiji. Imala sam njegov rodni list kod sebe, pošto sam bila kod lekara pre toga. Policajac mi nije verovao! To je bila najstrašnija stvar koja mi se dogodila.

Pokušali smo da uđemo u trag lozama sa obe strane naše porodice 5 generacija unazad i nismo uspeli da pronađemo ništa. Nijedna osoba iz obe porodice nije imala crvenu kosu. Nijedna!

Trudim se da razmišljam o svim pozitivnim stvarima i blagoslovima koje sam dobila u životu. Napravila sam im Instagram stranicu i volela bih da počnu da se bave modelingom. Adam i Metju su kao nokar i prst. Oni su najbolji prijatelji. Ali su i meni najbolji prijatelji", završila je ispovest za portal "Lovewhatmatters.com".

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading