"Koliko sam bila RADOSNA što se rodio, toliko sam bila TUŽNA što smo odmah morali da se rastanemo": Anđela Đurašković po prvi put o agoniji kroz koju je prošla nakon porođaja

Vesti 24.08.2021 08:23 0

Anđela je nakon rođenja sina prošla kroz agoniju

"Koliko sam bila RADOSNA što se rodio, toliko sam bila TUŽNA što smo odmah morali da se rastanemo": Anđela Đurašković po prvi put o agoniji kroz koju je prošla nakon porođaja

Printscreen

Voditeljka "Jutra" na Prvoj televiziji, Anđela Đurašković, prvi put se otvorila da javno govori o teškom periodu života.

Ona sinčića Mihajla (2) rodila dva meseca pre termina, zbog čega je beba prve dane provela u inkubatoru.

- Dan njegovog rođenja istovremeno je najsrećniji i najtužniji dan u mom životu. Koliko sam bila radosna što se rodio, toliko sam bila tužna što smo odmah morali da se rastanemo - rekla je Anđela za "Hello".

- Prebačen je u Institut za neonatologiju, a ja sam ostala u porodilištu. Na nesreću, dobila sam neku infekciju i sedam dana nisam mogla da ga dodirnem. Agonija. Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici, i to u inkubatoru, sa svim onim cevčicama prikačenim za majušno telo - nastavila je.

- Mislim da bi porodilišta trebalo da promene praksu i porodilje koje su razdvojene od dece smeste u zasebne sobe. Ponašaju se kao da je sve normalno, a nije. Mnogo je strašno. Opet, imali smo sreću da je sve dobro prošlo, bez posledica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dete - srećno i zadovoljno je ispričala Anđela.

Anđela se zaljubila sa 22 godine, u partnera sa kojim je dobila sina.

- Nisam birala da sa 22 godine uđem u ozbiljnu vezu, ali sam vrlo brzo znala da sa njim želim da budem dugo - rekla je jednom prilikom o izabraniku Luki.

- Luka i ja upoznali smo se preko zajedničke drugarice Kristine, koja nam je buduća kuma. Spontano smo počeli da se viđamo svakog dana. S obzirom na to da se neprekidno šali, na prvi pogled odaje utisak neozbiljne osobe, i baš zbog te "neozbiljnosti" nisam mogla da nas zamislim ovde gde smo danas. Pustila sam da se stvari same razvijaju, pa šta bude - priča sada zadovoljna Anđela.

- Zajedno smo odrastali i gradili svoje ličnosti, međusobno se dopunjavali, a ja sam u jednom trenutku shvatila da ne mogu da zamislim svakodnevicu bez njega. Danas znam da nisam mogla bolje da prođem, moj neozbiljni dečko pokazao se kao čovek koji na pravi način brine i čuva svoju porodicu - istakla je.

Nažalost, pandemija korona virusa 3 puta im je poremetila planove za venčanje.

- Čvrsto verujem da će biti četvrta sreća. Nisam želela da se udajem dok sam bila trudna, pa smo prvi termin za venčanje zakazali za jun prošle godine. I otkazali. Septembar, sto posto. I to smo otkazali. Jun 2021. Otkazano. Spremamo se za četvrti pokušaj (smeh) - zaključila je Đuraškovićeva.

Komentari (0)
Loading