SAMO je napisao "ZBOGOM": Danas se navršava 15 godina, kako nas je napustio HIT LEDŽER!

Vesti 22.01.2023 15:45 0

Danas se navršava 15 godina od kada nas je napustio čuveni australijski glumac Hit Ledžer

SAMO je napisao "ZBOGOM": Danas se navršava 15 godina, kako nas je napustio HIT LEDŽER!

Printscreen/Youtube

Hit Ledžer je umro je 22. januara 2008. godine, a njegova smrt proglašena je nesrećnim slučajem,nekon što se pretpostavilo da je pogrešno iskombinovao lekove.

U svojoj kratkoj karijeri ostavio je filmove po kojima će ga pamtiti mnogi . Najpoznatiji su svakako  "Planina Broukbek", "Kazanova" i "Mračni vitez". Pred sam kraj života bio je u fokusu javnosti, a nakon sse o njemu dugo pričalo.

Ljubavni krah

Glumica Mišel Vilijams je bila velika Ledžerova ljubav, a upoznao je 2004. godine, da bi se 2005. verili i dobili ćerku Matildu. Ostavila ga je nakon tri godine, a dugo se spekulisalo da je osnovni razlog taj što ona nije mogla da podnese njegovu zavisnost od alkohola i narkotika.

 

Nekoliko godina nakon tragičnog događaja, otkriveni su Hitovi dnevnici, u kojima se nalaze crteži, fotografije klovnova i isečci iz stripova. Najbizarnija bila je poruka "zbogom", koja se nalazila na samom kraju dnevnika, pa se dugo spekulisalo da je Ledžer možda namerno preterao sa lekovima.

Ledžerov otac je jednom prilikom rekao da mu bilo neverovatno teško  da gleda te stranice, koje je njegov sin napravio pred kraj snimanja "Mračnog viteza", u kom je tumačio Džokera.Film je inače objavljen nakon njegove smrti, a za ulogu u istom, posthumno je dobio Oskara. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading