Glumica ostavila partnera ALKOHOLIČARA: Uhapšen je zbog OPIJANJA na javnom mestu, a kauciju koju je platio NENORMALNO je velika

K.Ć Vesti 24.01.2022 09:51 0

Geret Hedlund se napio na javnom mestu i bio u zatvoru u okrugu Frenklin u Tenesu. Incident se dogodio ubrzo nakon što se zvezda razišla sa Emom Roberts, majkom njegovog jednogodišnjeg sina

Glumica ostavila partnera ALKOHOLIČARA: Uhapšen je zbog OPIJANJA na javnom mestu, a kauciju koju je platio NENORMALNO je velika

Tanjug/Ap

 

Javna intoksikacija, takođe poznata kao "opijanje i poremećaj", i intoksikacija na javnim mestima su zločini u SAD. Ovaj 37-godišnjak, poznat iz filmova kao što su "Na putu" ili "Snažna zemlja", već duže vreme ima problema sa alkoholom.

Wikipedia

 

U novembru 2020., mesec dana pre rođenja sina, bio je pijan i morao je da ide na 9-mesečnu rehabilitaciju. Zatim je platio i 100.000. dolara kaucije za napuštanje pritvora. 

Geret Hedlund - problemi sa alkoholom

Američki glumac uspeo je da izbegne susret sa paparacima. Magazin People ga je zamolio da prokomentariše slučaj, ali ih je odbio preko portparola. Urednici su primetili da događaji sa njegovim učešćem mogu biti posledica rastanka od Eme. Par je bio zajedno tri godine i godinu dana su zajedno odgajali dete - dečaka po imenu Rodos.

Crni oblaci nad njihovom vezom skupljaju se već nekoliko meseci. Ako je verovati izveštajima štampe, odluka o raskidu nije bila laka, ali očigledno neophodna. Majka deteta već bi mogla da uđe u novu vezu - sa agentom pevačice Britni Spirs. Možda Hedlund nije održao obećanje da će prestati da zloupotrebljava alkohol. Alkoholizam je strašna bolest koju nije lako pobediti. Njegovi prijatelji su tvrdili da želi da se promeni zbog svog potomstva.

Ovaj 30-godišnjak je odrastao sam u disfunkcionalnoj porodici uništenoj problemima njegovog oca. Upropastio je karijeru brojnim zavisnostima, ali se posle mnogo godina, srećom, vratio na pravi put. Ema nikada nije razgovarala sa novinarima o tome. Ćutala je i nakon što je pretukao njenog bivšeg dečka Evana Petersa u hotelskoj sobi.

Komentari (0)
Loading