Ona je KOPIJA svoje majke? Upoznajte Ninu Bosiljčić, Jelena i Ivan su konačno pokazali ĆERKU, imali su POSEBAN povod za to

Vesti 24.01.2022 18:33 0

Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčica izrasla u prelepu devojčicu

ivan bosiljčić i jelena tomašević

Alo

 

Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića, Nina, izrasla je u zrelu i lepu devojčicu. Desetogodišnja Nina dugo je bila misterija domaćoj javnosti, jer su mama i tata neko vreme odlučili da je skrivaju od radoznalih pogleda. Ipak, ona je prava kopija svoje majke Jelene, prema držanju, stasu i lepoti koju je nasledila.

Nina Bosiljčić je tatina princeza i prava kopija svoje majke. Ipak, domaća javnost dugo nije imala prilike da je upozna, jer su ponosni roditelji birali da svoju ćerku barem malo zaštite od slave i medijskih napisa, koji su njihov, ali ne i Ninin izbor.

Na fotografiji, koju je Ivan objavio na društvenim mrežama Jasno se vidi da njihova ćerka mnogo liči na Jelenu, po držanju, stasu, ali i lepoti koju joj je Jelena nesebično podarila.

S obzirom da veći deo godine provodi u Rusiji, gde je trenutno jedan od najangažovanijih glumaca sa ovih prostora, Ivan Bosiljčić predah od obaveza koristi kako bi uživao u društvu onih koje najviše voli.

Sa svoje dve najdraže dame, suprugom Jelenom Tomašević i ćerkom Ninom, posetio je Rusiju za jedan ruski praznik, a ujedno njegov rođendan. To je bio povod da objavi fotografiju na Instagramu.

- Ova fotka se zove SEKUND DO ZAGRLJAJA. Tehnički neispravna,nastala sekund pre nego što se očekivalo,suštinski je savršena. Svedoči o tome da radost zagrljaja počinje
pre samog sklapanja ruku, a traje i kad se razdvojimo. Jer je zagrljaj stvar duše,a ne samo ruku.
Srećan vam praznik Svetog Serafima Sarovskog.
Radujte se. Grlite se!
Hvala svima na rodjendanskim željama. Grlim vas iskreno i čvrsto!

P.S. pre par meseci sam sa mojim devojkama na putovanju po Rusiji posetio manastir Divjejevo u kome počivaju mošti Svetog Serafima. Ispunila mi se moja davnašnja rodjendanska želja - da ovde dodjemo zajedno! - Objavio je Ivan ispod fotografije svoje srećne porodice

 

Komentari (0)
Loading